Hogyan keressek pénzt 17 évesen?
Vidéki vagyok, itt nem olyan könnyű munkát találni, főleg úgy, hogy még gimnazista vagyok.
Jó tanuló vagyok, kiemelkedően angolból és matekból. Jól tudok rajzolni, festeni is. Jó a kisugárzásom is, de nem találok hostess munkákat errefelé.
Gondolkoztam, hogy nyáron jó lenne egy komolyabb munka (heti 5-6 nap, kb. 8 órában, akár többen), de azt sem tudom, hogy hogyan lehetne így, hogy csak nyáron. Olyasmire gondoltam, mint pl. pincérkedni, kávézóban, ilyesmi helyeken dolgozni.
Nem lakok messze Pesttől, nyárra fel is tudnék költözni, de csak a legdélebbi részre.
16/L
Szinte mindenhol 18 év a korhatár, egyetemi hallgatóknak.
És a környéken nem nagyon van.
16 éves kortól pedig lehet munkát vállalni...
hmm hát akkor javaslom, hogy nézelődj még jobban
Szia!
Jelentős potenciál van erotikus munkára.
Kiválóan beszélsz nyelvet, tudod tartani a kapcsolatot a külföldi ügyfelekkel.
Matekból jó vagy ergo meg tudod számolni a pénzt, megtanulod befektetni.
Tudsz festeni rajzolni, ebből kifolyólag kidekorálod majd magadnak szépen a stúdiót.
Jó a kisugárzásod, sok ügyfeled lesz, bár a tested, megjelenésed, öltözeted nem tudom, hogy milyen.
Ezzel a munkával, ha tisztességesen dolgozol több milliót is megkereshetsz egy hónap alatt.
Azért írtam le neked ezeket a dolgokat, mert, ha pincérkedni akarsz vagy ilyesmi, akkor is hasonló dolgokkal fogsz szembesülni 90 e. Ft netto + jattért.
Pedig én értelmes dolgokat írtam, csak neked más az életszemléleted.
Valóban aki az éjszakát választja annak lelkileg fel kell erre készülni és most nem az útszéli kivert fogú lányokról beszélek.
Ennyi évesen maximum valami kisegítő munkát találhatsz, semmi egyebet. Pl: mosogatás
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!