Van esélyem Székesfehérváron műszaki területen gyakornoki munkát találni?
Alapvetően úgy gondoltam, hogy egy fejlett iparváros, nem lesznek problémáim, DE (!!) az összes multinál a gyakornokot diákszövetkezeten keresztül veszik fel, így engem levelezősként sehol nem tudnak fogadni...
Mintha érdekelne engem a fizetés!? Jelen helyzetben nem érdekel, mert a szakmai gyakot kötelező elvégeznem, valahol a szakdogámat is meg kellene írnom, de hát mindenhol a nappalisokat veszik fel!? :(
Pontosan tudom, hogy mennyivel olcsóbb a nappalis. Már több HR-es is mondta, hogy teljes állást próbáljak megpályázni, ahol több év gyakorlatot és végzettséget kérnek... Én első szakmai gyakorlatomra mennék, természetesen egyik feltételnek sem felelek meg, ezért eszembe sem jutott eddig így jelentkezni.
A terület mindegy, modellezni szeretek és programozni, a szakirányom mérnöki programozás lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!