A statisztikai hivatalnál mennyi fizetésre számíthatok?
Tehát ha jól értem pályakezdő vagy.
A KSH dolgozói közalkalmazottak.
Kezdőként 300 bruttót mondasz és kiröhögnek. A közelében sem lesz ekkora összegnek a fizetés.
Néztem a közalkalmazotti bértáblát,de nem tudom, hogy hogyan számoljam ki, beleszámít-e a nem közalkalmazotti munkaviszonyom is, illetve jár-e bármilyen béren kívüli juttatás. Most egy kis cégnél vagyok, havi 200 nettót keresek ( nem hivatalosan, mert minimálra vagyok bejelentve), de a munkámat nem igazán szeretem, napi 10óránál kevesebbet szerintem még nem dolgoztam, és hétvégén is rendelkezésre kell állni. Ráadásul a főnök az a tipikus semmihez sem értek de én vagyok a főnök típusú balf...ék, aki csak ordibálni meg pöffeszkedni tud. Őszintén, tele a hócipőm az egésszel, és szeretnék váltani, mert a stressztől már testi tüneteim is vannak.
De nem akarok elmenni fele ennyi pénzért se dolgozni, főleg, hogy nem csak magamról kell gondoskodnom...
A közalkalmazotti fizetésmegállapításnál csak azok a munkában töltött évek számítanak be, amiket a köszférában töltöttél. Nemtom pontosan,h a KSH-nál h alakulnak az összegek, de pl. a NAV-nál egy nyelvvizsgával és diplomával rendelkező pályakezdő és egy ugyanilyen 30 éves tapasztalattal rendelkező személy is pl. adóellenőrként kb. nettó 120-szal kezd, ami meghatározott időközönként kb. 5-10 ezerrel emelkedik.
Szal sztem a mostani nettó 200-adnál többet nem fogsz kapni a KSH-nál sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!