Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Megéri állatorvosnak lenni?

Megéri állatorvosnak lenni?

Figyelt kérdés

Ész és kitartás megvan hozzá.

A válaszokat előre is köszönöm!

2015. márc. 31. 21:40
1 2 3 4
 21/32 anonim ***** válasza:
Azért ez nem egészen így van,hogy mindegy milyen diploma...Azért kezdő mérnök,informatikus,gyógyszerész,ha nem is milliókat de nettó 200-at simán megkap...
2015. ápr. 8. 19:34
 22/32 anonim ***** válasza:
Én akkor sem csinálnék olyan munkát, amit utálnék, csak azért, hogy több legyen a pénzem. Pénz szempontjából nem éri meg állatorvosnak lenni, de nem a pénz az egyetlen dolog, ami számít. (és egyébként kizártnak tartom, hogy Nyugat-Európában azt mondanák az itteni diplomára, hogy sz@rt sem ér, persze, hogy a hazai egyetemeket mindenhol jobban elismerik, de az állatorvosi nem az a kategória, mint pl. a debreceni vagy szombathelyi egyetem).
2015. ápr. 8. 21:08
 23/32 anonim ***** válasza:

# 20

Nem bölcsész diplomát kell megcsinálni...

2015. ápr. 8. 21:11
 24/32 anonim ***** válasza:
#23 ezzel egyetértek
2015. ápr. 8. 21:19
 25/32 anonim ***** válasza:

# 24

Szakmunkával is csak akkor lehet jó pénzeket keresni a piac képes szakmát végez el az ember...

Diploma ugyan ez!Sokan azt hiszik hogy megcsinálnak egy semmit nem érő bölcsész diplomát és akkor majd ölükbe hullik a több százeres meló mert milyen jól hangzik hogy diploma, aztán egy gyorsétterembe vagy egy könyvtárba,könyvesboltba találják magukat ahol keresnek havi 80 ezret...de még pakolhatják a polcokat is valami nagy áruházban.

2015. ápr. 9. 06:31
 26/32 anonim ***** válasza:

" az apja 2 professzort

fizetett neki. Meg volt, van a csaj

esze, szerintem a zseni kategória,"

Zseni az biztos nem volt. Zseniknek nem kell különtanárt fizetni.

2015. ápr. 9. 09:22
 27/32 anonim ***** válasza:
Zseniknek nem kell külön tanár? És akkor hogy tanulja meg, ha senki nem magyarázza el? ő 17-18 éves korában járt professzorokhoz, anatómiát tanult és magas szinten kémiát, ha ehhez nem kell zsenialitás, hogy arra a szintre juss 17-18 évesen, akkor mi kell szerinted? Ált. iskolában soha nem tanult otthon semmit! Unatkozott, ezért járatta az apja lovagolni, zongorázni és volt 2 tanára aki vitte előrébb az anyagokban. 9 éves korában már nem játszott. Ki volt közösítve, nem értették. A két tannyelvű gimnáziumot is kiemelkedő eredménnyel végezte, mint az általánost, ezek mellette kerületi, országos versenyekre járt és díjlovaglásban is remekelt! Azért ez nem kis teljesítmény egy tinitől én úgy gondolom és aztán az egyetemen is volt amit kiemelkedően végzett, sosem ismételt félévet! Ő nem zseni, akkor mi? 15 évesen felsőfokú angolja volt és beszélte a németet. Soroljam még?
2015. ápr. 11. 13:07
 28/32 anonim ***** válasza:

" akkor hogy tanulja meg, ha senki

nem magyarázza el? "

Pl könyvből?

Lehet, hogy jó képességű de semmiképp nem zseni amit leírtál.

2015. ápr. 11. 16:57
 29/32 anonim ***** válasza:
Könyvből boncolástant? Gratulálok! Egyébként tele volt könyvekkel, de a gyakorlati részét hogy tanulja meg könyvből bárki is, te agytröszt. Neki az anatómia mellett boncolástant is mutattak, az már egyetemi szint és ő akkor gimis volt még 11.-es. Azért megnézném hányan érnék el ezt a szintet. Ma már 3 nyelvet beszél, abból 3 felsőfok.
2015. ápr. 12. 14:33
 30/32 anonim ***** válasza:

Értem, hogy jó képességű, szorgalmas és minden feltétel is adott volt.

De ettől még nem zseni. Én ebbe az egybe kötöttem bele.

2015. ápr. 12. 16:55
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!