Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Megéri állatorvosnak lenni?

Megéri állatorvosnak lenni?

Figyelt kérdés

Ész és kitartás megvan hozzá.

A válaszokat előre is köszönöm!

2015. márc. 31. 21:40
1 2 3 4
 11/32 anonim ***** válasza:
23%
# 8 Sok embernek fáj az igazság.
2015. ápr. 1. 20:22
 12/32 anonim ***** válasza:
50%
Az igazság lehet fáj, de ez van, engem is lenulláztak, de nem érdekel. Én őszinte voltam és nem csak rizsa. 34 éves vagyok, a régi barátnőm, akiről írtam ő 30. Tudom miről írtam, sokat beszéltem vele erről a dologról is és ha tetszik, ha nem ő kiment külföldre egy zsír gazdag fickóhoz és boldog házasságban élnek a kislányukkal. Most ha itthon maradt volna, akkor még mindig az apukájával élhetne és havi 120 nettóért gürizhetne a semmiért és nem volna ideje semmire sem. Nagyon is jól döntött és gratulálok neki! És szerintem ezerszer megbánta, hogy orvosit letette mert egy vagyonuk ment rá és neki rengeteg ideje, energiája, azért hogy ne legyen megbecsülve. Ez a szégyen és nem az, hogy ezek az intelligens, értékes emberek így döntenek, hogy itt hagynak mindent!
2015. ápr. 7. 13:14
 13/32 anonim ***** válasza:
74%

Szerintem nem az igazság, hanem inkább a pesszimista, negatív hozzáállás az, amit lepontoznak.

Ha megfigyelitek, mind arról ír, hogy ne legyél állatorvos, mert a diplomáddal ugyanolyan esélyeid vannak, mint egy 8 általánost végzett surmónak, és csak akkor lehet belőle megélni, ha megnyered a lottót vagy összeházasodsz egy milliomossal. Elhiszem, hogy nektek nem volt szerencsétek, vagy más okból kifolyólag nem találtatok munkát, és ezért szidjátok ezt a szakot, de azért nem kell úgy beállítani ezt az egyetemet, mint valami seggtörlő papírt adó büfészakot, mert nem az.

Utolsó: gratulálok a barátnődnek, szerintem is jól tette, de nagyon kevés embernek van olyan szerencséje, mint neki. Ez nem rajta múlt, hogy ilyen jól él, hanem a gazdag férjén, szóval nem kell kétszer is eldicsekedned vele, hogy ő milyen "ügyes" volt.

2015. ápr. 7. 14:34
 14/32 anonim ***** válasza:
79%

# 13

És az én 6-os hozzászolólásomat mért pontozták le? :D

Semmi negatív nicns benne csak azt írtam le hogy nálunjk álat orvos ügyileg mi a helyzet :D

2015. ápr. 7. 16:06
 15/32 anonim ***** válasza:
20%
#14 szerintem azért, mert nem válaszoltál a kérdésre, hogy megéri-e vagy nem.
2015. ápr. 7. 16:16
 16/32 anonim ***** válasza:
79%

Dehogynem!Mértne válaszoltam volana?

Van ahol megéri erre akartam célozni de ott is csak úgy hogy magának csinálja az ember válalkozó ként és valószinűleg nem egy 2 ezer fős faluba ahol még munak sincs a közelben a népnek!

Jó helyet kell találni és minden megy!

A melletünk lévő 4 ezerfős falunál a puszta szélén van egy önkiszolgáló autómosó és megéri állandóan vannak amikor arra megyek!

Én arról nem tehetek hogy sok a gyökér és nem érti a válaszom!

2015. ápr. 7. 16:35
 17/32 anonim ***** válasza:
58%
12-es sajnos így van akkor is!Biológus vagyok,ami szintén nem büfészak,és kutatóként 20 ezer forinttal keresek többet,mint "taki néni"a 8 álatalánosával a SOTE-n.Ennyit erről...Ha nem hiszed nézd meg a közalkalmazotti bértáblát...
2015. ápr. 7. 23:46
 18/32 anonim ***** válasza:

bocs,elírtam 13-as nak szólt a válaszom...

Nem érdekes véletlen ez egy kicsit,hogy itt "senkinek nem jött be az élet"?Nem nekünk nem jött be,hanem,erre lehet itt menni ezekkel a szakokkal.Én is húzok külföldre...

2015. ápr. 7. 23:48
 19/32 anonim ***** válasza:
56%
Én a tényeket írtam le és nem pesszimista vagyok, csak reális. Nem én találtam ezt ki, a barátnőm mesélte el a dolgokat, meg hogy hogy működik az egész és nem éri meg. Én nem roszat akarok, ehhez tényleg sok pénz kell és kapcsolatok, és ha azt szeretnéd, hogy meg legyél becsülve és valóban állatorvosként szeretnél dolgozni, akkor viszont irány nyugat! Vagy jó helyen pl. Budán csinálsz magánpraxist, úgy ahogy ezt az előttem lévők leírták már. Ez van, ha tetszik, ha nem. Ha jó lenne a dolog itthon, akkor azt írtam volna, hogy persze végez el, minden szempontból megéri, de sajnos nem ez van és nem az én pesszimista hozzáállásom végett, semmi közöm hozzá, ez a valóság.
2015. ápr. 8. 12:10
 20/32 anonim ***** válasza:
58%

Diplomával keveset kerestek, sokan meg munkanélküliek... nem szoktatok még hozzá, hogy Magyarországon ez van, függetlenül attól, hogy milyen szakra mész? Itt nincs olyan szak, amivel egyből milliókat lehet keresni, miután elvégezted. Ha sok pénzt akarsz keresni, menj külföldre.

Ahhoz meg az állatorvosi diploma is pont jó, nem azt nézik a munkahelyen, hogy melyik országban szerezted, hanem azt, hogy mennyire értesz hozzá + legyen nyelvtudásod.

2015. ápr. 8. 16:05
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!