Igényeltél már szolgáltatást a Sprinter futárszolgálattól?
És ha igen, akkor elégedett voltál?
Mennyit fizettél a szolgáltatásukért? -)
Köszi, hogy válaszoltál.
Ha szabad kérdeznem, milyen tevékenységet végeztél a futárszolgálatnál? Gondolom ismered Viktori Zsuzsát. -)
Szia!
Most néztem, hogy írtál, bocsi a késésért. Igen, ismerem a Viktori Zsuzsát. Nagyon kellemes egyéniség. Én pénzügyi asszisztens voltam a cégnél.
Nagyon köszi hogy válaszoltál a kérdésemre! -)
Csak azért tettem fel ezt a kérdést, mert tettek nekem 1 ajánlatott, hogy bedolgozzak nekik, mint fuvarózói alvállalkozó, azt válaszolták, hogy kicsit még várnom kell. Ezért érdekel, hogy mire számítsak, mik a követelmények stb. Ha gondolod, írhatsz még hogy hogyan müködik ez a dolog. A honlapjukat már néztem.
Előre is nagyon megköszönném! -)
Szia!
Fogok válaszolni este bővebben. Most el kell mennem itthonról, de feltétlenül jelentkezem majd.
Szia!
Kár hogy nem válaszolsz, gondolom és megértem hogy nincs időd, de ha véletlenül eszedbe lennék, azért gondolj rám.
Kár hogy nem írhatok neked privitet.
Azért felnézek időnként majd a kérdésemhez, ha netán válaszolnál és nagyon megköszönném.
További szép napot! -)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!