Melyik volt életed legrosszabb, leggázabb munkája vagy munkalehetősége?
Figyelt kérdés
Mit kellett/kellett volna csinálnod?
Meddig bírtad, ha elvállaltad és mennyit fizettek?
2015. márc. 29. 22:13
11/21 anonim válasza:
Egyetemista éveim alatt egyik éjjel egy pékségbe mentem dolgozni. Egy egyetemista lánnyal ketten voltunk diákok ott. Este tíztől hajnali kettőig a négyesével előre csomagolt fánkoknak a dobozát hajtogattuk. Ez még nem volt vészes. Aztán jött a meló rosszabbik vége. Az ott dolgozók leültek, mi meg szedhettük egy gépből a fánkokat. Persze kaptunk kesztyűt, de az a harmadik fánk után már átázott és elkezdte égetni a kezünket. Persze közben válogatni is kellett a fánkokat, hogy nagyjából egyforma súlyúak legyenek a dobozok. Persze a fánkok csak jöttek és jöttek, mi meg már nem bírtuk. Az ott dolgozók meg ott ordibáltak velünk, hogy gyorsabban, gyorsabban. Na meg persze röhögtek is, hogy mennyire nem bírjuk. Egy óra után betelt a pohár, fogtam és belerúgtam a felhalmozott fánkokba. Öröm volt nézni, ahogy gurult szét a sok fánk. Mondtam, hogy nekem ennyi elég volt, megyek haza. A velem lévő diák lány is ezt mondta. Erre a műszakvezető azt mondta, hogy nem nyitja ki az öltözőt és nem adja oda a holminkat. Már vettem is elő a mobilom, hogy hívom a rendőröket, bejelentem a lopást és a szabadságjogom korlátozását. Egyből lement az arcáról a gonosz vigyor. Érdekes, egyből nyílt az öltöző. Hajnalban kettesben sétáltunk be a belvárosba a külvárosi gyárból.
12/21 A kérdező kommentje:
na az kemény.. jól tettétek
2015. márc. 29. 23:05
13/21 anonim válasza:
Kukoricacímerezés...1 napot bírtam és 8 óráért kb 3000 Ft-ot kaptam,amit a diákszövetkezetnél le is vontak regisztrációs díjnak.Később persze megkaptam azt a pénzt,de ehhez ki kellett jelentkeznem a szövetkezettől.(amit mondjuk nem is bánok,mert rohadtul lehúznak az ilyen helyeken)
14/21 anonim válasza:
12 órázás szalag mellett, diakmunka volt...
16/21 intrepid válasza:
Vagyonőr cég, kilépéskor több mint egy hónapi fizetést nem akart kifizetni. Addigra a szolgálati napló jó néhány oldala a végéről le volt fénymásolva. Bejelentés nélkül dolgoztattak minket, így hát a Munkaügyi Központ tartott egy ellenőrzést a telepen, vajon honnan volt olyan jó helyismeretük? (tőlem). Olyan büntetést odasuhintottak nekik, le kellett húzni a redőnyt. Később láttam az egyik tulajt, a Metrónál nézegette a jegyeket. Volt cégvezető létére. Odamentem hozzá, megkérdeztem, hát te mit csinálsz itt? Valahogy nem volt őszinte a mosoly az arcán.
17/21 anonim válasza:
Coop áruház, alkalmi munka: húspult, csemegepult, fornetti, takarítás, mindezt egyedül. 400Ft-os órabér, H-SZ reggel 6:30-18:00-ig :) 12 napig bírtam :D Álmomban ne jöjjön elő, még pályakezdő voltam, szerencsére azóta jó állásom van, normális fizetéssel, és H-P, 8-16-ig.
18/21 anonim válasza:
2 éven át voltam egy mekiben a konyhán. Forró grill mellett éhbérért. De kirúgtak. Úgyhogy most szeretnék valami hasonlót. Szeretem szopatni magam.
19/21 anonim válasza:
Többféle mezőgazdasági munkám volt, a legrosszabb a mákszedés volt, mert szanaszéjjel szúrta a kezem, de elég jó pénzt adtak érte.
Felnőttként egy gagyi nyelviskolában az volt a dolgom, hogy a balekoknak feltegyem a fejére a "3d-s videoszemüveget",majd 40perc múlva levegyem és elhitessem velük, hogy amit láttak, az a fejükbe száll és átalakul tudássá...
20/21 anonim válasza:
Igazán durván rossz munkám nem volt, egy nyelvsuliban még egyetem alatt sokszor kellett könyörögni, hogy fizessenek már, de az órabér meg 2500Ft felett volt, szóval még így is érdemes volt csinálni. Azt hiszem, szerencsésnek mondhatom magam.
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!