Melyik volt életed legrosszabb, leggázabb munkája vagy munkalehetősége?
Figyelt kérdés
Mit kellett/kellett volna csinálnod?
Meddig bírtad, ha elvállaltad és mennyit fizettek?
2015. márc. 29. 22:13
2/21 anonim válasza:
Elírtad a kategóriát,első ezt kulturált módon is leírhattad volna,tudod illem,meg olyan viselkedést enged meg magadnak amit másoktól is elvársz.
Válasz a kérdésedre:
Call center,hideg hívás,szórólapozás.
Undorodtam tőle,nem voltam odavaló,alig vártam,hogy szakmai melóm legyen.
3/21 anonim válasza:
Nekem amikor Peter Schmeichelként volt egy saját sorozatom a Discovery-n,a címe Piszkos munkák voltak.
4/21 anonim válasza:
Most van, éppen munkanélküli vagyok.
Amúgy, egy kifőzdében lett volna lehetőségem, de nem dolgozok 3 műszakban nettó 90e-ért úgy, hogy mindenki belémrúg, ordít.
5/21 anonim válasza:
A kategóriát egy csúszkán kell kiválasztani nem írni. A sz.. Meg a m.. Küzött több van mint egy elcsúszás
6/21 anonim válasza:
Nehéz sorrendet felállítani, de két kiemelkedő az, mikor közölték mégse tudják fizetni az utat, és végül a hazakerülés elvitte a bevétel 140%-át, valamint a Cora, mikor 5,5 órán keresztül vakartam a fóliát a csempéről, kiröhögtek, belém rúgtak, milliméterenként szedtem fel az odaragadt fóliát, majd megunta a takarító, hogy szenvedek, lefújta egy sprayvel, majd két másodperc alatt feltakarította az egészet, nekem meg addigra már szétmarta a kezemet a ragasztó.
7/21 A kérdező kommentje:
Remélem átteszik, véletlen ennél a kategóriánál voltam, pedig már a kérdés kategóriájában is olvasgattam. De köszi a lebarmozást!
Köszi a válaszokat.
2015. márc. 29. 22:18
9/21 anonim válasza:
Gratulálok, kedves első az építő jellegű, segítőkész hozzászólásodhoz. Igazán szofisztikáltan fejezed ki magad, és mindannyian örülünk a sikerednek, hogy: 1. beszólhattál valakinek 2: te tökéletes vagy, és sosem hibáztál még :)
10/21 A kérdező kommentje:
Hagyd is nem érdemes, már átrakták! Egyébként én munkakeresésben vagyok épp. WS teleshopba hívtak már be eddig. De nem nagyon tudok semmit a telefonos értékesítésről. Havi 80 ezer fix+ jutalék. De szerintem nem lesz hozzá érzékem.
2015. márc. 29. 22:37
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!