Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Maradjak itthon karriert...

Maradjak itthon karriert építeni, vagy menjek ki angliába?

Figyelt kérdés
szüleim ellenzik, merthogy pár év alatt is itthon ki lehet építeni, az olyan karriert amivel havi 250-350ezret lehet keresni, dehát akkor felesleges kimenni 350ezerért angliába dolgozni 21évesen, érettségivel?! Mi a véleményetek? de őszintén..

2015. márc. 29. 11:28
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:

13-assal tökéletesen egyetértek.

Végülis van akinek megfelel az indiai, pakisztániakkal egy 20fős szobában, alja munkát csinálni és gyalogolni a fél városon át,mert bérletre sem lesz pénze és ugyanúgy szar kajákon élni. Én már csak mosolygok amikor az ismerőseim előadják, hogy milyen csúcsszuper ott minden és mennyivel jobb.:)

2015. márc. 30. 13:54
 22/26 anonim ***** válasza:

" 13-assal tökéletesen egyetértek.

Végülis van akinek megfelel az indiai, pakisztániakkal egy 20fős szobában, alja munkát csinálni és gyalogolni a fél városon át,mert bérletre sem lesz pénze és ugyanúgy szar kajákon élni. Én már csak mosolygok amikor az ismerőseim előadják, hogy milyen csúcsszuper ott minden és mennyivel jobb.:)"

Nem csak London létezik. Szerinted Budapesten hogy él egy melós 70 rongyból a 45 ezres szobaárakkal? Nyugaton jobb a megélhetés, ezt kár lenne vitatni.

2015. márc. 30. 14:30
 23/26 anonim ***** válasza:
Azzal viszont egyetértek hogy szeretnek a Nyugaton élő magyarok vetítgetni az életszínvonalról. A melós Nyugaton is ugyanúgy a periférián él! Csak kicsit jobban él mint otthon.
2015. márc. 30. 14:32
 24/26 anonim ***** válasza:
Érettségivel még talán érdemes kimenni, de a helyedben inkább tanulnék, sokkal kényelmesebb élet várna rád. Huszonévesen lehet mosogatni, meg szállodázni Angliában, Svájcban, Tirolban, de aztán egyszer csak akarna családot is az ember, meg elkezd fájni a háta, viszont az önéletrajzában annyi van, hogy mosogatott, meg takarított.
2015. márc. 30. 22:26
 25/26 A kérdező kommentje:

elég sok válasz érkezett nem is gondoltam volna:) igen maradhatnék itthon is.. de különben is mi van akkor, ha munkásszállón kell lakni, a putriban, itt nem ez van? csak ott kapsz 400ezret, itt meg 80ezret, tehát, ha kinnt 1 hónapot ki bírsz, akkor annyi pénzt kapsz, mintha itthon dolgoztál volna 5 hónapot. 400ezer az reális, akkor meg?

Végezzek el szakmát ami min. 10hónap, utána ahhoz munkatapasztalat is kell, hogy elhelyezkedjek, itthon 90ezerért! villanyszerelő, cnc esztergályos, szakács, ezekhez tapasztalat kell, nekem pedig szakma nélküli érettségim van, 21évesen.

a fókuszban, az ügyvédről hallottatok, aki kiment cipőgyárba dolgozni angliába?

off: lehet, hogy furán fog hangzani, de tapasztalataim alapján azokat verik át, azokat használják ki legyen az belföldön, vagy külföld, aki kétségbeesetten keresi a megélhetéshez a munkát, aki fél hogy elveszti a munkáját. és ezt nagyon sokan ki is használják, legyen az munkaadó(el lehet innen menni, de akkor munkanélküli vagy) avagy munkaközvetítő csaló.. átéltem a fentieket és egyszerűen pokoli érzés, ez a kétségbeesés, de ami a legfontosabb ez így nem élet, hogy sokan naponta így élik az életüket!:(

2015. márc. 30. 22:52
 26/26 anonim válasza:
Hogy döntöttél, voltál kint külföldön?
2021. jan. 14. 23:26
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!