Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Magyarországon nehéz milliárdo...

Magyarországon nehéz milliárdosnak lenni?

Figyelt kérdés
Ha az az életcélod hogy multimilliomos/milliàrdos legyél ha felnősz ès vannak megfelelő kapcsolataid (Jó angol tudással ha esetleg külföld jàtszik szerepet) akkor mennyire lesz nehéz elérni? BÁRMIT megteszel érte amit kell még ha nem is leszel jó ember. És ezt valamilyen vállalkozással/céggel akarod nem ügyvédként fogorvosként. Hanem cégvezetőkènt. Úgy érzem a képességeim is megvannak és elszántság is meg motiváció is
2015. márc. 28. 17:01
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
Politikai kapcsolatot csak egy hátszélnek mondtam. Önerőböl, (kis segítséggel csak akarok) meggazdagodni. Nem arra gondoltam, hogy majd az ők segítségével, de ha van kapcsolatod az nem hátrány ebben szerintem.
2015. márc. 29. 12:09
 12/13 anonim ***** válasza:
Csinálj egy kvesztor kettő nevű céget. Aztán 5év múlva jelents csődöt. :D Vagy utaztasd az árut és igényelj vissza áfát. De ne csak papíron hanem ténylegesen utaztasd mert azon buknak el sokan hogy csak papiroznak :D
2015. márc. 30. 15:31
 13/13 anonim ***** válasza:
Vagy lehetsz gazdag, egyedi és a szakmád csúcsa, mint pl. Becsei Áron óratervező-mester, aki az ultraluxus szegmens legfontosabb márkáival (Patek, Jaeger, Vacheron Constantin, Breuget stb.) van függetlenként pariban. Nem millárdos, de egy genfi loftlakás szerintem már rég összejött neki.
2015. márc. 30. 21:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!