Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Vajon mi tartja a dolgozókat...

Vajon mi tartja a dolgozókat ott egy olyan munkahelyen amely négy hónapja nem adott fizetést? Mindenki dolgozik és hallgat mert fél hogy kirúgják-és az nagy kár lenne egy ilyen helyen?

Figyelt kérdés

A hely mindig is egy remek hely volt, egy olyan hely ahol a főnök kiskirályként uralkodott, mindent elvárt a semmire. Túlórák inygen, szabadság ki nem adása, nincsbetegállomény, szombati különmunka igyen. Ha valaki kérdezni mert hogy a túlórát szabit mikor adják ki, közölte ez van, el lehet menni.

Kussolt is mindenki és dolgozott mert félt a kirúgástól. Ja nem mindenki kussolt. Aki nem azt tényleg ki is rúgták.

Na négy hónapja nincs fizu. Egy fillér se. Anyagi problémák. Igen, új kocsija van a vezető feleségének és épül a házuk is. Hát fontossági sorrend az kérem van.

Ígéret: semmi. Majd jövő hónapban. Talán. De akkor is csak a tárgyhavi fizuról van szó! Az elmaradt 4 hó az már elúszott arra még ígéret sincs.

És persze túlórák és nincs szabi és nem lehet betegnek lenni.

Vajon a főnököt meglincselik egy ilyen helyen? Dehogy. Kussol mindenki és melózik ingyen.

De miért ? Féltik az állásukat? Az oké lenne egyébként na de ezt az állást? Ezen mit van mit félteni?

Komolyan gondolom, az ilyen dolgozóknak kár is fizetés. Minek. Ezek birkák meg is érdemlik.

Ja én alkalmi szerződéses vagyok engem fizetnek rendesen. Ha nem fizetnének, nem adnám oda a készterméket és csók. Szóval én nem vagyok érintett csak szemlélő.

2015. márc. 28. 10:21
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
Húha, ez megint az "utólag idézős" kérdező. Egyszer kiadta már magát középiskolásnak, meg rasszistának, aztán melegnek, meg kamionosnak, most megint újabb sztori...szar élete lehet.
2015. márc. 28. 13:29
 12/18 A kérdező kommentje:

Esetleg olvasd már végig az írást (ha már a válaszadásra veszed a fáradságot az olvasásra miért nem) és akkor nem írsz baromságot.

Alapom van rá. Illetve igaz, voltaképp nincs, hiszen mint ahogy írtam is tessék olvasni-igazából semmi közöm az egészhez. Csak állok és tátom a szám, hogy ezt is lehet?

Hát lehet.

"Ezek után igen kevés alapod van arra"

2015. márc. 28. 14:37
 13/18 anonim ***** válasza:

"De van olyan sztori is ami engem is értintett anno"

"Fél évet dolgoztak ott inygen a melósok és folyamatosan hitegették őket hogy majd holnap... "

"A melósok (én is) 5 hónapra kaptunk 40.000-et... "

Na most akkor hazudol te gyerek vagy esetleg skizofrén vagy?

Döntsd el kérlek, hogy melyik.

2015. márc. 28. 15:33
 14/18 anonim ***** válasza:
4 hónapja inygen melóztok, azalatt rég el lehetett volna menni és keresni másik helyet, ha ígyse-úgyse vagytok kifizetve, az semmivel se másabb, minthogy nem dolgoztok.
2015. márc. 29. 12:34
 15/18 A kérdező kommentje:

Így van. Épp ezért írtam idézem magamat:

Vajon a főnököt meglincselik egy ilyen helyen? Dehogy. Kussol mindenki és melózik ingyen.

De miért ? Féltik az állásukat? Az oké lenne egyébként na de ezt az állást? Ezen mit van mit félteni?

És mint írtam engem nem érint. Én alkalmi szerződéses vagyok minden munka után külön fizetnek, ha nem fizetnek, nem adom át a készterméket és ennyi. Az meg nekik nagyobb kár lenne mint nekem így fizetnek óramű pontossággal. Nekem. De nem nekik.

2015. márc. 29. 13:09
 16/18 anonim ***** válasza:
Kérdező, az emberek többsége sem túl intelliges, se nem túl életképes. Az ő egyéni szocproblémájuk, hogy nem mernek sehova sem lépni, ha valakinek már nyakik ér a szar és azt is megvárja, hogy hullámozzon, az magára vessen, hogy gyáva volt mozdulni, aki ennyire birka, megérdemli. Az tartja ott, hogy életképtelen idióta.
2015. márc. 29. 13:28
 17/18 anonim ***** válasza:

Kérdező, kiemeltem, hogy hol írtad, hogy te magad is 5 hónapig dolgoztál ingyen. Tehát pont ugyan olyan szerencsétlen balek vagy, mint akiket szidsz a kérdésedben.

Innentől kezdve nem igazán van miről beszélni, bagoly mondja tipikus esete.

2015. márc. 29. 14:02
 18/18 A kérdező kommentje:

Igen, így van! Egy ÁLLAMI cégnél ugye, amelyről a HVG-n keresztül még ezer helyen bizonygatták hogy nem mehet csődbe és nem lehet fizetésképtelen!

Nem egy porbafingó semmi kft-nél hanem egy nagy külföldi konszern startégiai partnerénél!

Amely EU-s alapok tömkelegével állt kapcsolatban.

Azért nem ugyanaz a kettő.

És mégis csőd és mégis nem fizetés.

Nem baj tanultam.

Már senkinek se hiszek többé. Mondhat akármit és lehet akárki.

Ott a pénz vagy nincs ott a pénz, ennyi a kérdés.

Ha nincs ott a pénz tőlem lehet a munkáltató a római pápa is az se érdekel. Otthagyom.

"te magad is 5 hónapig dolgoztál ingyen."

2015. márc. 29. 15:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!