Unix, Bárdi autó, hogyhogy nonstop nyomja az álláshirdetéseket?
Mindig hirdetnek értékesítő, kiszállító pozíciókba.
Mennyit keresnek itt, milyen a munka?
15-ös friss adatok érdekelnének.
Azért, mert hatalmas a fluktuáció.
Kiszállító sofőrként teljes anyagi felelősséggel tartozol az áruért, amit kiszállítasz. A napi beosztás elképesztően szoros, folyamatos gyorshajtás nélkül gyakorlatilag lehetetlen teljesíteni a napi célkitűzést. E mellett a sofőr feladata volna, hogy MINDEN kiszállított alkatrészt ellenőrizzen (kibontson!) még akkor, mikor átvette a raktárban, mert ha kiszállít teszem azt egy hiányos fékbetét szettet akkor azt rajta kérik számon. Persze erre idő nincs. Az alkatrészek egy kellemetlen része meg hiányos, mert már a Románok kilopják belőle ami nekik kell...
Aztán ott a sok görény szerelő is, akik ész nélkül megrendelnek mindent, mert nincs vagy lusta ahhoz, hogy egy rohadt katalógusba megnézze mi kell neki, berendel 3 szűrőt, mind a hármat összeolajozza, mindháromból kilopja vagy szétcseszi a tömítéseket, széttépi a dobozt aztán azt a kettőt visszaküldi, ami nem jó neki. Te meg vidd vissza aztán magyarázkodj, hogy miért hiányos, cafatokra tépett vagy nyakig olajos.
Végül pedig folyamatosan jönnek az önjelölt közúti rendőröktől a természetesen névtelen e-mailek, hogy ez és az a sofőr őt megelőzte, bemutatott neki, leszorította és hasonló nyalánkságok. A cég ekkor meg szépen kirúg téged egy idegen, névtelen és alaptalan e-mailjére hivatkozva.
Na, ezért állandó a felvétel, mert ezt szinte senki nem bírja hosszú távon.
Voltam én is raktárosi állásinterjún a Bárdi autóhoz.
2 műszak: 8-17 és 11-18, heti váltásban
Próbaidő: Nettó 75 e Ft
Próbaidő után: Bruttó 115 e Ft + teljesítmény
Én hümmögtem magamban, hogy próbaidő alatt nettó összeget mondott, próbaidő után már bruttó. Valójában ugyan annyi a fizetés próbaidő előtt és után is, csak próbált trükközni nettó-bruttó kifejezéssel, hátha nem tűnik fel.
Őszinte volt mert elmondta, hogy a központi raktárban nyáron fullasztó meleg, télen meg fogvacogtató hideg. Utána mondta, hogy kosz és por is van elég rendesen.
Egyszerűbb lett volna, ha telefonba azt mondja, hogy ne akarj itt dolgozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!