Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Waberer's (sofőr) felvételi?

Waberer's (sofőr) felvételi?

Figyelt kérdés
Valaki le tudná írni,hogy zajlik illetve mik a kritériumok?

2015. márc. 3. 01:37
 1/5 anonim válasza:
Kamionos vagyok,de ott nem dolgoztam soha. Felveszed velük a kapcsolatot (telefon,email,esetleg személyesen). Aztán mikor felcettek már pedig biztos felvesznek pár hét elméleti felkészítés aztán próbavezetés a telepen utánna ha megfeleltél mindezeknek (márpedig meg fogsz felelni mert átrugdosnak a "vizsgákon" csak legyen aki menne oda dolgozni. Aztán beültetnek egy rutinosabb sofőr mellé és mész vele 3-4 hétig,hogy beletanuljál. Aztán ha úgy érzed,hogy megy minden akkor kapsz egy gépet és mész élesbe. Aztán pár hónap múlva ha meguntad a szopatást és gyakorlatot szereztél gyors lelépsz és keresel magadnak jobb munkahelyet. Kb ennyi
2015. márc. 13. 17:15
 2/5 anonim válasza:

A válaszadónak ____

Nem dolgoztál ott soha de mégis tudsz minden roszat ?

Több ezren dolgoznak ott és ennek ellenére mindenki szidja ?

Mond el mivel jobb egy kis cég ?

Ha van munka mész ha nem nincs pénz= kis cég.

2015. márc. 14. 11:12
 3/5 anonim válasza:
2. válaszoló. Igen,így van. Soha nem dolgoztam ott mégis nagyon sok rosszat tudok róla. Jó,biztos nem mindet mert ott amennyi szivatás van biztos nem tudok minderől. de épp eleget tudok,hogy messziről elkerüljem azt a céget. Hétvégente ha leállsz parkolni szinte biztos,hogy találkozol wabis sofőrrel bárhol is legyél Európa utjain. Nyilván odamész beszélgetni a magyar kollegához és ott amiket mesélnek......katasztrófa. Jól írod több ezren dolgoznak ott és mindezek ellenére szidja mindenki. IGEN MINDENKI!!!!!!!!!!! Biztos azért mert olyan korrekt cég?! Nem? zt meg nem tudom honnan veszed azt a hülyeséget,hogy kis cégnél nincs munka. Majd megveszik a kamiont 10-15 millióért és nézik a telepen mert nincs rá munka... Értelmes vagy... Szerinted a speditőr cégek miért vannak???? Dísznek???
2015. márc. 15. 11:39
 4/5 anonim ***** válasza:
Neten elküldöd a jelentkezési lapot a wabi oldalén másnap felhív egy nő, hogy mikor tudsz menni felvételizni (átnézik a papirjaid, orvosi, pár perc elbeszélgetés, aztán egy szimulátoros vezetés). Pár nap múlva hívnak hogy sikerült (ha nem akkor mész még egyszer egy kört, és akkor már biztos fog). 3nap elméleti tanfolyam (300e vagy 1év), utána 3-6hét 4kézba valakivel, utána egyedül. Én már itt vagyok egy ideje, és csak a hazajárással vannak gondjaim (4hét után hoz haza csak leghamarabb)
2015. ápr. 5. 19:34
 5/5 csunyafa@ válasza:

Én jelentkeztem,de el is jöttem és át mentem a Rudihoz.

Na mindegy.A menete.Felhívnak és elkérnek szóba minden adatodat.Ezután kitűznek egy napot amikor megkell jelleni az M% mellett a madaras tesconál a bázison.Itt sorba ez van:

-Elméleti teszt

(térkép ismeret,helyismeret stb)

-Személyes elbeszélgetés,mit vezettél mit nem

-Szimulációs vezetés (3 próba munka)

-Orvosi vizsgálat

(vizelet,vérnyomás stb)

Ezután még egy elbeszélgetés,hogy mioért akarsz oda menni,illetve mennyit akarsz kint tőlteni.

Ezután 5 nap szünet majd felhívnak,hogy kellesz-e vagy nem.Ezután beosztanak 4 kézre 1 hónapra és GO!.

Ezzel szemben a rudinál elmész felvesznek és 2 nap múlva uton vagy.Ja és a pénz is jobb a rudinál.Legalább 120.000-el többet ad.350-410 közt lehet keresni 4 hét kinttel.De csak ha belföldi előhúzó vagy akkor 260-ad megvan és minden hétvégéd szabad.

2015. máj. 11. 21:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!