Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Mit tegyek? Cigány vagyok és...

Mit tegyek? Cigány vagyok és bal oldali arcidegbénulásom van? Bárhol probálkozok nem sznek fel, nincs miunkám

Figyelt kérdés

Nem tudom mit tegyek, nincs munkám :( jó fizikumom van , okos tanúl ember vagyok, de amikor a felvételnél a elbeszélgetés résznél vagyunk látják rajtam hogy cigány vagyok, és hogy bal oldali arcidegbénulásom van, hiába próbálkozok :(

Nem tudom mit tegyek. Mindenhol elutasítanak, pedig kellene a pénz, hogy az álmaimat valóra tudjam váltani :(

2015. márc. 22. 14:29
1 2
 1/13 A kérdező kommentje:
És mimdenhol elutasítanak, hiába van 10 tantárgyból érettségim, hiába beszélek angolul és németül, hiába akarok operátor lenni, nem vesznek fel a külsőm miatt, nagyon elszomorít
2015. márc. 22. 14:31
 2/13 A kérdező kommentje:
:'(
2015. márc. 22. 14:32
 3/13 A kérdező kommentje:
Köszi a választ
2015. márc. 22. 14:33
 4/13 anonim válasza:
100%
Voltál vele orvosnál? Mert nagy %-ban gyógyítható.
2015. márc. 22. 15:14
 5/13 A kérdező kommentje:
Voltam de nem foglalkoznak vele, nincs hozzá szakorvos magyarországon, :( és ameliyk van az meg fel sem keres , voltam nála 3 azor azt mondta hogy majd telefonál 4 éve várok
2015. márc. 22. 15:20
 6/13 anonim ***** válasza:
Hát igen sajnos diszkrimináció, előítéletek, nagyon jellemző. Ha az ember külseje alapján eldöntik, hogy nem fogják felvenni, akkor hiába van képzettsége, nyelvtudása, stb.
2015. márc. 22. 15:25
 7/13 A kérdező kommentje:
Hát igen, nem tiudom mi tévő legyek :(
2015. márc. 22. 15:39
 8/13 anonim ***** válasza:
Én fehér vagyok, érettségivel, két szakmával, nyelvvizsgával, és van pár tetoválásom, ami miatt sok helyre nem vettek fel. Ez ilyen világ, de általában a jó helyekre külsőtől függetlenül is csak azok kerülnek, akiket valaki odavisz... szóval ez van, senkinek sem egyszerű itt munkát találni. De gyárba betanított munkásnak bárkit felvesznek. Ott nem nézik az arcodat, sőt semmit, csak dolgozz.
2015. márc. 22. 17:08
 9/13 A kérdező kommentje:
Gyárban probálkoztam és oda se vettek fel, vagy 10 gyárban próbálkoztam a teszteken átmentem, azt mondják mindig majd telefonálnak :( a társaimat mind felveszik engem nem :(
2015. márc. 22. 18:42
 10/13 A kérdező kommentje:
23 éves vagyok :(
2015. márc. 22. 18:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!