Karrier, de hogy?
Figyelt kérdés
mindig irigyeltem, akik középiskolában tudták mik akarnak lenni, majd egyetem. Sosem tudtam, most sem tudom. ismerem minden képességem, jót és rosszat, de nem tudom mi illene rá, mit csinálnék szívesen. Mindig mások unszolására tanultam. Sok diploma nélkülit ismerek, akik jól keresnek, karrierjük van már. Az egyik pl egy tanfolyam után váltott, amire a főnöke fizette be, mert más nem akart menni. Azóta abból él, főnökei küldik workshopokra, továbbképzésre. Ismerek saját cégest, vagy akinek jó melója van, de ismerek olyat is akinek kocsija is van. Örülök ha interjúra hívnak, így lehetetlen elképzelni a karriert, pedig meg lehet csinálni. Jól esne kis motiváció , olyanok példája, kiknek sikerült.2015. márc. 21. 11:51
1/2 anonim válasza:
érettségivel karrier? hát az necces...
2/2 anonim válasza:
Legyen egy jó és egyedi ötletet, amire van vásárló minél nagyobb mennyiségben. Avagy legális függőséget okoz, mint pl a cigaretta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!