Tudnátok segíteni egy dologban?
Ékszerkészítő szeretnék lenni. Viszont ahogy utána érdeklődtem nincsenek ilyen tanfolyamok és csak úgy tudod csinálni ha saját magadnak alakítod. Fogalmam sincs hogy hogyan alakíthatnám ki saját magamnak, semmi ötletem sincs. Szerintetek ezt tudom megcsinálni h ezzel foglalkozhassak?
Igazából az lenne a nagy álmom h egyszer egy saját ékszer üzletem legyen ahol a saját tervezésű ékszereimet árusíthatom. Segítsetek hogy hogyan kezdjek neki vagy hogy milyen lehetőségek vannak ezzel kapcsolatosan!
bocs, azt hittem ékszereket akarsz csinálni...gyöngyfűző tanfolyamról még nem hallottam
(remélem, tisztában vagy vele, hogy gyöngyfűzésből nem lehet megélni)
" Az arany és az ezüst
ékszereken kívül is lehet minőségi és
szép darabokat készíteni amit
egyáltalán nem bizsunak neveznek"
De annak neveznek.
Hagyjad itt mindenki Úgyis le fog húzni... Írd azt hogy a rabszolgatartó audiba akarsz menni 3 múszakba a sorra, vagy mérnöknek tanulni...
támogatni fog mindenki megszokhattuk a nagy gyiken más nem létezik... Milyen szomorú a valóság .. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!