Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » 24 évesen főiskola nélkül...

24 évesen főiskola nélkül milyen kilátásai lehetnek az embernek?

Figyelt kérdés
24 éves vagyok. Van egy érettségim, de főiskolai végzettséggel nem rendelkezem. Jelenleg dolgozom, viszont szeretnék diplomát is szerezni hogy legalább esélyem legyen jobban fizető munkát kapni. Csupán nem tudom hogy mik a kilátások ezzel kapcsolatban? Egyáltalán megérné nekem önköltségen esti szakon egyetemre menjek, vagy volna rá lehetőségem úgy, hogy nincs főiskolám? Van valaki még, aki hasonló cipőben jár mint én? Az mit tanácsolna?
2015. márc. 21. 10:18
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
100%
#10 Úgy végeztem két alapszakot plusz egy mestert államin, hogy otthonról egy fillért támogatást nem kaptam, voltak évek, amikor kajára alig futotta és kifejezetten rosszul tanultam középiskolában. Írni kell két jó érettségit, aztán kész. Ezt te is megtehetnéd még most is bármikor, pár tízezer forint az egész, felkészülni egy középszintre úgy, hogy 90% felett írd meg pedig cca. 2 hét, ha már kb. semmire nem emlékszel, akkor is.
2015. márc. 22. 11:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!