Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Te hirdetnéd magad, hogy...

Te hirdetnéd magad, hogy állást keresel? Vagy hirdetted már magadt?

Figyelt kérdés

Én semmi esélyt nem látok rá hogy így találjon munkát az ember.

Főleg meg azok akik csak b kategóriás jogsival rendelkeznek.

2015. márc. 20. 09:24
 1/10 anonim ***** válasza:
74%

Én speciel pont így szereztem állást. Szinte majdnem a cég nyitásától dolgoztam ott éveken keresztül egészen a bezárásáig, és a legjobb munkahelyem volt annak ellenére, hogy napi 150 kilométert ingáztam.

Mezei állást keres apróhirdetés volt az expresszen, meg még 1-2 ilyen nagyobb hirdetési oldalon... (talán az Apród elődje?)

2015. márc. 20. 09:53
 2/10 anonim ***** válasza:
74%
...az a lényeg, hogy ezzel a módszerrel akkor keress állást amikor tulajdonképpen nincs szükséged rá. (mivel az egy hosszabb folyamat, hogy így találjanak rád és amikor szükség van rá, akkor ez csak 1 álláskereső mód a sok közül amit alkalmazhatsz, de egyedül önmagában nem elég. Ha dolgozol valahol és párhuzamosan ilyen módon hirdeted magad, akkor csak olyan helyek keresnek meg, ahová esetleg tényleg szükség van rád, akár tudásod, akár tapasztalatod alapján (speciális szakterületek előnyben...) és akkor már könnyen mérlegelhetsz munkahelyváltás szempontjából.
2015. márc. 20. 10:10
 3/10 A kérdező kommentje:
Én nem hiszek benne. Ha én munkaadó lennék , nem igy keresnék alkalmazottat az tuti.
2015. márc. 20. 16:21
 4/10 anonim ***** válasza:
74%
Akkor van értelme, ha ráérsz megtalálni a neked megfelelő helyet és olyan szakterületen dolgozol, hogy két kézzel kapkodnak utánad.
2015. márc. 20. 16:26
 5/10 anonim ***** válasza:
74%
Ha nem hiszel benne, akkor ne használd...ennyi..
2015. márc. 20. 18:10
 6/10 anonim ***** válasza:
Én hirdettem magam, de csak biztosítók hívtak fel fantasztikus európai jövedelmet kínálva (persze 100% jutalékosan), továbbá MLM ajánlatom volt. Erotikus munkát már nem kínáltak, mert 50 éves nő vagyok, kiöregedtem a "szakmából". Tisztességes cég nem hívott fel, ők ugyanis újabban dúskálnak az önéletrajzokban, nem szorulnak rá, hogy hívogassanak hirdetőket.
2015. márc. 21. 07:13
 7/10 anonim ***** válasza:
Ez az opció a többdiplomás, nyelveket beszélő, 5+ év multis tapasztalattal rendelkező értelmiségiek terepe leginkább, akik eleve jól keresnek és könnyen találnak munkát. Már csoportvezetői szintre is nehéz tapasztalt embert találni, így ha egy ilyen személy dobja fel az önéletrajzát, az heti több megkeresést kap.
2015. márc. 21. 08:13
 8/10 anonim ***** válasza:
Én pályakezdőként adtam fel ilyen hirdetést és nagyon korrekt munkaadó talált meg. Mondjuk előtte vagy 1 évig semmi normálisat nem találtam, így nincs mit veszteni alapon ment ki a hirdetés, kizárólag egy email címmel, elkerülve a felesleges telefonos zaklatást. Veszetenivalód nincs.
2015. márc. 21. 12:21
 9/10 anonim ***** válasza:

Én is így találtam. Bár nem volt kifejezetten hirdetés hanem csak elérhető volt önéletrajz profession oldalán és megkerestek.

Érdekes, hogy zepter, mlm és biztosítás ügynök félék nem is kerestek, csak komoly ajánlatok voltak amiből egyik sikerült is. De persze ugyanúgy kellett interjúkra menni attól még,hogy így talált meg egy fejvadász.

2015. márc. 21. 14:00
 10/10 anonim ***** válasza:

(1-es, 2-es)

Éppen ma kaptam egy megkeresést a futó álláskeresős hirdetésemre. (termelő-kereskedő cég, nem MLM meg ilyesmi). Még mindig vannak kisebb cégek akik hirdetési oldalon keresgélnek új munkaerő után. És én pont ilyen kisebb magyar cégeket keresek.

2015. márc. 22. 22:49

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!