Milyen jellegű munkákat végezhet egy romanisztika (olasz, francia) szakon végzett ember?
Figyelt kérdés
2015. márc. 19. 22:46
1/11 anonim válasza:
Meki, vécé pucolás, betanított gyári meló...
2/11 anonim válasza:
Ahogy az első írja. Esetleg lehetsz tolmács, vagy olasz/francia nyelvű call center operátor (ezek mondjuk egész jól keresnek 150-300 között)
3/11 anonim válasza:
Kiszolgálhatsz embereket a Burgerben.
5/11 anonim válasza:
Bármelyik SSC fizet neked 350k bruttót plusz juttatásokat, feltéve, hogy nem akarsz egyetemi tanár, tolmács, fordító, vagy vállalkozó lenni. Nem kell hallgatni az előzőekre, remekül meg lehet élni bölcsészként, én is ott végeztem, plusz egy csomó ismerősöm, nem ismerek olyat a pedagógusként elhelyezkedetteket leszámítva, aki bruttó 300 alatti kezdővel indult volna, ellenben tudok olyat, aki egy magyar középvállalat marketing igazgatója hétszámjegyű bruttóval. 30 alatt. Úgyhogy nyugodtan be lehet inteni a Mekizőknek :)
7/11 anonim válasza:
Utolsó előtti, hitesd csak el a szerencsétlennel ezt a maszlagot :D Aztán majd ha 10 év múlva is munkát keres, vagy a mekiben rohad, akkor ne csodálkozz, hogy számon kér :D
8/11 anonim válasza:
#6, #7 Hány darab munkanélküli, tanulmányait jól teljesítő nyelvszakos bölcsészt ismertek? Én egyet sem, ellenben a közvetlen főnököm pl. az.
9/11 anonim válasza:
Akkor te kiszolgáló vagy a mekiben és van egy bölcsész főnököd. Hurrá:D
10/11 anonim válasza:
Nem kifejezetten, ellenben 25 évesen saját tulajdonú ingatlanban élek és hitelek meg a meglehetősen jó színvonalú életvitelem mellett is tudok félretenni a multis fizetésemből (a multi nem a meki, hanem egy szolgáltatóközpont). Rengeteg munkáltató nem szakirányú diplomát keres, hanem embereket, akik nyelveket beszélnek és gyorsan tanulnak. Én pl. ezért kapok most fizetésemelés után 470k bruttó plusz juttatásokat. Csókolom a kis mérnökhallgató kezedet a koleszban :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!