Itt mindenki irodában dolgozik?
Figyelt kérdés
sok gazdag van itt?
azt vettem észre
2015. márc. 19. 06:39
1/9 anonim válasza:
A kettő között nem sok összefüggés van, egyébként kétlem, hogy sok gazdag lenne itt.
Én irodában dolgozom, jól keresek, mégsem tartom magam gazdagnak.
2/9 anonim válasza:
Én is irodában dolgozom, Budapesten. Nem tartom magam gazdagnak. (A fizum 170 nettó havonta)
3/9 anonim válasza:
Nem irodában dolgozok, és a gazdagság eléggé nehezen meghatározható fogalom. Nekem is jól megy, de szerintem a gazdagtól messze vagyok.
4/9 anonim válasza:
ilyen időben máshonnan nehéz gyakorizni
5/9 anonim válasza:
Itt nálunk nem. A 60ból csak kb 10en.
6/9 anonim válasza:
Én meg azt vettem észre érdekes, hogy bizonyos kategóriákban inkább mindenki egymásra licitál, hogy ki a csóróbb... Ha meg valakinek saját ingatlanja van, esetleg rendszeresen tud banánt vagy üdítőt venni azt meg lepontozzák, hogy dikk a szemét burzsuj fene a pofáját..
7/9 anonim válasza:
Vagy irodában, vagy otthonról, mikor hogy.
Ezt amúgy hogyan sikerült összekötni a gazdagsággal?
8/9 anonim válasza:
Szerintem a kérdezőnek 200-300 ezres nettó fizetés már gazdagságnak számít, ezért kérdezi.
9/9 anonim válasza:
Nem látom a kohéziót a kérdéseid között. Otthonról/esetenként kávézóból dolgozom, a keresetem általában az elvégzett munka mennyiségével és minőségével egyenesen arányos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!