Mit lehet tenni ha a cégünknél az a szokás, hogy mindenki éjt nappallá téve az irodában ül, és aki nem ezt teszi, hanem próbál emberi időben hazajutni a családjához azt lenézik?
nekem annó azt mondta a főnököm, hogy ha nekem 8 órányi munkához 12 óra kell, az nem az ő baja. Meg különbenis is, nekem a munkám és nem az időm van megfizetve.
Ha olyan helyen akarsz dolgozni, ahol csak 8 órát (sem) kell, akkor menj el a közigazgatásba.
Egyébként meg kb. mindenhol ez van.
Sajnos ezt be kell tudnod,ezért legyen olyan melód amit kevesen látnak el.
A főnökőd sz_arik rá,hogy gyereked van,old meg ennyi.Őt csak az érdekli,hogy dolgozz,senkinek az ügyesbajos dolgaival nem foglalkozik,és miért is tenné.Ő neki nem kötelessége egy gyerekhez alkalmazni a feladatokat kicsit többről van szó,mint egy 3 éves pulya szeszélyeihez alkalmazkodni.
Sajnos ezt be kell,hogy tud,pénz beszél kisegér cincog.
Ha akarsz karriert és sok pénzt akkor ezeket be kell vállald,ez van.Ha nem akarsz fejlődni akkor nem kell csak akkor számolj azzal,hogy filléreskedni fogsz egész életedben,mert karriered nem lesz,valahol egy leszel a sok száz közül.Ezt akarod?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!