Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Németországi munka. Közvetítőv...

Németországi munka. Közvetítővel. Elvállaljuk?

Figyelt kérdés
Szállás, napi 3xi étkezés biztosítva kettőnknek, páromnak és nekem. Én pultba ő pedig szakács segédnek. Ez mind szép és jó, de állitólag az indulás napján derül ki minden melyik városba megyünk melyik étterembe. előre nem kell fizetni semmit csak az utiköltséget.Aztmondta 400 étteremmel van kapcsolatba és neki aznap szól a kinti közvetitő diszpécser hova megyünk dolgozni. A pasas aki ezt intézi ő visz ki kocsival, elintézi a lakcimbejelentést, bemutat a tulajnak. az indulás napjàn megìrjuk a szerződést. ti belemennétek? akinek van külföldi munkatapasztalata miket érdemes tisztázni vele milyen részleteket?köszönöm a válaszokat.
2015. márc. 17. 17:39
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Ezt már többször említették itt, és a végén mindig kiderült hogy az egész egy nagy átverés.
2015. márc. 17. 17:55
 2/12 anonim ***** válasza:
56%
Mese habbal. Ilyenbe biztos nem mennék bele.
2015. márc. 17. 17:58
 3/12 anonim ***** válasza:

Elöre semmit nem szabad fizetni, az utiköltséget sem.

Olyan nem létezik, hoyg ott derül ki, hová kelletek. Németországban olyan nincs, hogy ma derül ki, hogy munkába áll valaki, elöre megírt szerzödés kell hozzá.

Ha nem akarok nagyon ráfizetni, akkor felejtsétek ez, mert ez csak lehúzás.

2015. márc. 17. 18:03
 4/12 anonim ***** válasza:
51%
Amúgy szerintem ez a "jótevőtök" nem kicsit néz titeket madárnak.
2015. márc. 17. 18:19
 5/12 A kérdező kommentje:

de ha a pasas aki szervezi ezt az egészet ő maga visz ki autóval.. ő mutat be a tulajnak. Ha mese habbal akkor miért mondana ilyet?? Hát biztos megütné a bokáját, látta mekkora darab párom és hogy milyen helyeken dolgozik személy és vagyonőrként már 10 éve :D ...

És hogyan lehetne arra rájönni, hogy kamu ez az egész?

Esetleg van valakinek hasonló tapasztalata?

2015. márc. 17. 18:21
 6/12 A kérdező kommentje:
Rendben akkor annyi a lényeg, hogy csak előre megírt szerződéssel menjünk ki..
2015. márc. 17. 18:24
 7/12 anonim ***** válasza:
51%
"Hát biztos megütné a bokáját, látta mekkora darab párom és hogy milyen helyeken dolgozik személy és vagyonőrként már 10 éve"- Szerintem jót kacagna ha ezt olvasná..
2015. márc. 17. 18:30
 8/12 A kérdező kommentje:

Szerintem meg nem kacagna :D

Na legyen szíves csak az írjon akinek van valami tényleges bizonyítéka arra hogy ez valóban átverés és hogy miképpen derülhetne ki. Aki a levegőbe beszél, meg kötekedni jár ide, az húzzon el egy másik kérdéshez. Köszi :D

2015. márc. 17. 18:54
 9/12 anonim ***** válasza:

Ha nem hiszel a válaszolóknak, akkor menjetek, és ha ráfizettek, akkor ne legyél azért nagon meglepödve.

Mellesleg lehet a párod akkora, mint az országház, ha miután kifizetitek az utiköltséget, visznek benneteket valahová - az állítólagos munkahelyre - , egy autópálya parkolóban ottfelejtenek, az illetö meg eltünik onnan.

2015. márc. 17. 19:31
 10/12 A kérdező kommentje:
Nyilván munkaszerződés nélkül nem fogunk kimenni. Csak kiváncsi voltam tapasztalatokra hátha valakinek bejött.. de úgy látom szinte senkinek, utána olvastam és csak negatív tapasztalatok vannak szerintem mi sem megyünk
2015. márc. 17. 20:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!