Hidd kérdése:

Mennyi az órabére?

Figyelt kérdés

Kezdõ ácsnak és egy tapasztaltabnak (3év)

Kezdõ kõmûvesnek és egy tapasztaltabnak (3év)

általába.

#óra #bér #kőműves #hidegburkoló #tetõfedõ #naponvvégzet munka
2015. márc. 15. 17:04
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:
ha választani kéne nem számit a napozás akkor autószerelő,villanyszerelő,autófényező lennék de nem tom bár villanyszerelővel vagyis mien az a szakma egész nap dolgozol mer mondjuk tetszik az hogy egyszer it egyszer ott csak ha 5-10 évre válalod a munkát akkor elégé kevés lesz vagyis nem egy villanyszerelő van szerintem de amúgy lehet csinálok egy medencét vizmelet hamarabb lebarnulsz csak a medence tisztitása áram nélkül nem megy?le engedés felengedés ijen félig mélybenre gondoltam vagyis amit kiások az lesz úgy dombszerüen a fal és fölé egy beton pere kis lépcső és úgy a medence abba is lépcső csak igy medencetisztitó kell bele vagy mindig tiszta marad a víz mármint gépre gondolok és az menyi áramot fogyaszt?????? ez ijen kérdés a kérdésben.
2015. márc. 16. 00:06
 12/12 A kérdező kommentje:
kösz, nem tudom akkor lehet villanyszerelő vagy autószerelő.
2015. márc. 16. 01:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!