átlagba szóval mondjuk 1000 ft egy kezdő kőműves fizetése?????
egy ácsé az tőbb vagyis mer ő a tetőn van szóval hát vesszélyesebb extrémebb és akkor nekki 1200 tehát igy arányba szóval arányban érdekell meg átlagban egy pontosabb óra bér
2015. márc. 15. 18:20
4/12 A kérdező kommentje:
nyáron a napon melózhat rővidgatyába napozás miat?
szóval hogy ne legyen melege ha úgy értem
2015. márc. 15. 18:22
5/12 anonim válasza:
Ácsnak tudtommal több. És nem a tetőn dolgozás miatt hanem mert több intelligenciát igénylő munka, azaz kevesebben alkalmasak rá azaz jobban megfizetik.
2015. márc. 15. 18:56
6/12 anonim válasza:
nem jó a meglátásod! Viszonyítási alap-nincsen. A kőművesnek a csuklója, térde, gerince, akkor a festőnek aki a létrán áll a napi 10 órából 8-at... stb Nem így müxik....Felénk város-heves m átlagban minden szakmunkásnak egyforma napi 7-8 ezer Ft 10 óra...
2015. márc. 15. 19:33
7/12 A kérdező kommentje:
ácsnak jobban megéri lenni mint mondjuk kőműves hidegburkolónak vagyis igazábol melyik van többet a napon szabadban napon végezhető(nyáron főként) fizetőképes szakmát szeretnék az az ács vagy a kőműves jobban
2015. márc. 15. 19:51
8/12 anonim válasza:
Kedves kérdező! Sajnos az építőipar padlón van! Hidd el- bármilyen szakmát választod, csak maszekban keresel jól-mihez képest!
Én magasépítőként végeztem, de ha ma kezdeném, akkor nyelvet, legalább 2-t tanulnék, és amit csak jogosítvány kategóriában +lehet-kell tenni letenném és nemzetköziznék!
Egy jól kereső nemzetköziben 2-2500 eurót nettóban meglehet keresni! Nem kamu, nem ismerős-családtagunk...Válassz!
2015. márc. 15. 21:04
9/12 A kérdező kommentje:
az jó nyelvet énis tanulok angol + lehet még valamit amúgy cukrász vagyok megy már úgy a felirás ijesmi meg minden csak hát nem nagyon érdekell sokminden cukrász is a csajok formatorták meg a fagyi miat letem és azért szeretnék valami nyári szabadban végezhető szakmát mer jól le kéne a napon barnulni mer az az igazi királyság strandon barnán széplányokal amúgy hát kicsit autószerelő nagon a karosszérialakatos meg a fényező érdekell bátyám autószerelő faterom meg taxis+futat pár autót (válalkozó) és ebbe nötem fel sok autókiálitásra vitek a bmw n és emiat szeretek autókal foglalkozni 10osztályom+1szakmám van nem tudom gondolkodtam az autószerelőn mer az zsir lenne kicsit nagyon kicsit lusta lenék 2 évre visszameni éretségire szakmát tanulni nem mer az érdekes és nem tudom, érdemes azért lerakni egy szakmát hogy lebarnuljak?? mert napi 10 óra munkával nincs nagyon idő napozni föleg úgy hogy a munka 90 százalékban napozási idő alat zajlik és igy jó igy kapnék valamit szakmával nem tudom szerintem azért kicsit akkiknek a szülei nincsenek épitőiparban azért megy mondjuk ácsnak mer le tud barnulni egy részt meg jó levegön van azt pont ezt akkarom én is bár lehet kőműves hidegburkoló és csinálok mamámnál egy beépitet nagy medencét meg röplabdapályát hivok pár lányt a cukiból meg régi súliból de egy medencéért megéri kőművesnek menni meg inkább ács nem igy szabadban napozos munka mer az nem visszi szét a kezem nem fog remegni. Olyan szakma kénne, vagy nem tudom mer nem vagyok olyan könyen barnulos vagyis tavaj ijen 6-7 óra/nap al számolva kb 1 hónap kellet hogy barnább legyek szóval nem tom igy melóval megvan azt utána bulli igyis úgyis melózni kell és kb úgyan akkor végzel vagy1 óra plusz minuszal 17 órakor általába kőmik ácsok is mennek és akkor zs is van meg napozás is szóval jól ütt ki de nem tudom mer igy 6-16 ig melózva már nem fogsz lebarnulni dlután 5 től már nincs úgy nap és ennyi ezért akkarok ijen szakmát amúgy szerintem autós szakmába szerelő vagy fényező lenék vagy lakatos de minek gürizem szét magam úgy ha nem kapod meg amit szeretnél meg meg se akkarok szakadni azért az ács vagyis majd szerintem kipobálom az a bisztos csak igy mit mondjak vagyis szeretném kiprobálni mijen ácsnak lenni mert elméletben tetszik a szakma és gyakorlatban is meg szeretném probálni ez jó fogalmazás igy vagyis te igy mint ács munkáltató mit mondanál?
2015. márc. 15. 23:50
10/12 anonim válasza:
Nem vagyok Ács! Olvas fentebb vissza ""mint magasépítő ként-(mérnök) végeztem" Te döntesz, Úgy érzem mindent le írtam! sok sikert!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!