Visszahívnál egy ilyen parasztot?
Figyelt kérdés
Jelentkeztem egy állásra vagy 3 hete,de közben találtam másikat.Ma felhív,hogy érdekel e a munka,mert be kellene mennem egy próbanapra vagy kettőre.Mondtam neki,hogy találtam már,igaz még nem dölt a dolog,mert próba időmet töltöm,de elmennék egy próba napra,csak legyen kedvesadjon pár percet,hogy átgondoljam,hogyan tudom megoldani,majd azt mondja ad egy másik számot,egy nővel beszéltem,gondolom a főnök számát akarta megadni,mondom ne haragudjon,de éppen boltban vagyok,se toll,se papír nincsen nálam,majd vissza hívom késöbb ha úgy jó neki,addig is átgondolom,hogy hogyan tudnám megoldani.Majd azt mondja jó akkor így nem kell köszöni,majd elkezdtem volna mondani,hogy most akkor keresnek embert vagy sem??Még bele sem kezdtem a mondatba,majd rámb..assza a telefont a paraszt.2015. márc. 14. 23:12
11/14 anonim válasza:
Sosem tudtam megérteni azokat az embereket, akiknek ott van a kezükben az a rohadt telefon, de NEM TUD FELÍRNI EGY SZÁMOT, mert nincs nála PAPÍR!
Az isten áldjon meg, egy 15 évvel ezelőtti telefonba is fel lehetett már beszéd közben írni bármit - egy mostani okostelefonban meg pláne.
Aki ilyen körülményes és ennyire nem képes arra én sem pazarolnék tovább egy percet sem.
12/14 anonim válasza:
A szitu így hozta, nem kell ezen ennyit rágodni...
13/14 anonim válasza:
Te még nem sok élettapasztalattal rendelkezhetsz mert ilyen dolgok nap mint nap történnek,tovább kell lépni és nem háborogni.Az a szerencsétlen ember gondolom egész nap a telefonon lóghat és rengeteg értetlen embert kell elviselnie,egyszerűen elszakadt a cérna,de nem volt azért annyira bunkó ő a maga részéről befejezte a beszélgetést.Csak az elköszönés maradt el,egyszerűen ő tette le elsőként a telefont,valakinek muszáj volt ezt megtenni különben örökké tartana a beszélgetés.
14/14 anonim válasza:
1) ilyen embert nem hívunk vissza, akkor se, ha nincs munkánk, mert pont ilyen főnökként is
2) ingyen nem dolgozunk semmiféle próbanap címén
3) normális ember megkérdezi, amikor hív munkaügyben, hogy alkalmas-e és visszahív, amikor alkalmas (és igen, pont így működik az életben is - sőt volt már, aki sms-ben érdeklődött, hogy mondjam meg, mikor alkalmas és hív)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!