Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Visszahívnál egy ilyen parasztot?

Visszahívnál egy ilyen parasztot?

Figyelt kérdés
Jelentkeztem egy állásra vagy 3 hete,de közben találtam másikat.Ma felhív,hogy érdekel e a munka,mert be kellene mennem egy próbanapra vagy kettőre.Mondtam neki,hogy találtam már,igaz még nem dölt a dolog,mert próba időmet töltöm,de elmennék egy próba napra,csak legyen kedvesadjon pár percet,hogy átgondoljam,hogyan tudom megoldani,majd azt mondja ad egy másik számot,egy nővel beszéltem,gondolom a főnök számát akarta megadni,mondom ne haragudjon,de éppen boltban vagyok,se toll,se papír nincsen nálam,majd vissza hívom késöbb ha úgy jó neki,addig is átgondolom,hogy hogyan tudnám megoldani.Majd azt mondja jó akkor így nem kell köszöni,majd elkezdtem volna mondani,hogy most akkor keresnek embert vagy sem??Még bele sem kezdtem a mondatba,majd rámb..assza a telefont a paraszt.
2015. márc. 14. 23:12
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
75%

Hát az élet már csak ilyen mostoha....

Minek hívnád vissza amúgy? Szerintem elég egyértelműen elküldtek a sunyiba.

2015. márc. 14. 23:24
 2/14 anonim ***** válasza:
77%

Azt mondtad neki: most éppen van állásod; át kell gondolnod, hogy be tudsz-e menni egyáltalán próbanapra; nem tudod felírni a számot - 3-szor pattintottad le a telefonálót, gondolom megunta.

Rosszul jött ki a helyzet.

2015. márc. 14. 23:25
 3/14 A kérdező kommentje:
Ez a megoldás?Hogy rátesszük a másikra a telefont?Engem is idegesítettek már fel,de senkire nem tettem eddig rá a telefont.Legalább annyit mondhatott volna,hogy jó akkor hagyjuk,köszönjük szépen keresünk mást.Viszlát.Ennyi..
2015. márc. 14. 23:29
 4/14 anonim ***** válasza:
67%

Azt gondolom,ha Te nem,akkor rögtön van másik 5 a munka betöltésére...nem lehet hezitálni. Vagy mész vagy nem.

Nem szabadott volna megmondani,hogy találtál már munkát és mondanod kellett volna egy napot,hogy mikor tudsz bemenni.Aztán utólag úgy igazítani a programod,hogy azon az adott napon tényleg meg tudj jelenni a próbamunkán.

Ez van manapság én nem csodálkozom.

És sajnálom az esetet,remélem bejön az a meló ahol most vagy.

2015. márc. 14. 23:30
 5/14 anonim ***** válasza:
100%

De hát állításod szerint mondta is...

"azt mondja jó akkor így nem kell köszöni"

2015. márc. 14. 23:34
 6/14 anonim ***** válasza:
64%
A próbanap nem létezik , határozott próbaidő van . Első perctől tb adózásnak eleget kell tenni . Egyrészt ezzel kitöltenek egy rakás időt ami törvénytelen , másrészt közlik a legtöbb pályázóval sajnos nem tett eleget a követelményeknek és ezáltal ingyen volt bent ...
2015. márc. 14. 23:35
 7/14 anonim ***** válasza:
48%
Nem vesztettél semmit vele.
2015. márc. 14. 23:40
 8/14 anonim ***** válasza:
50%

"azt mondja jó akkor így nem kell köszöni,majd elkezdtem volna mondani"

Gondolom elköszönt volna, csak nem akarta végighallgatni hogy elkezdesz telefonba dühöngeni. Amúgy tényleg párszor lepattintottad hogy munkád van, átgondolod, és még váratnád is őket, nekik meg van 10 másik ember akit felhívhatnak.

2015. márc. 14. 23:53
 9/14 anonim válasza:
20%
6. Igen, elvileg így kellene lennie ahogy írod. De sajnos nem így van... Felénk akkora a munkanélküliség, és annyi álláskereső van, hogy mindenhol van "próbamunka", vagy "próbanap", ki hogy hívja. Én is voltam már, volt hogy három napot, volt hogy egyet. Férjem is volt már, ő két napokat. Van ahol adnak némi kis pénzt "fizetést" azokra a napokra, van ahol megköszönik, aztán majd értesítenek... vagy nem. Semmit nem lehet tenni ellene, a munkaközvetítőben is tudnak róla, de mélyen hallgatnak, sőt azt mondják, jobb ha te is hallgatsz róla, a munkaadók a hatalom.
2015. márc. 15. 00:45
 10/14 anonim válasza:
47%
Én megértem a reakcióját, ha már most ilyen körülményes vagy, hogy "már nem kell munka, de azért gondolkozok, meg visszahivlak, de most nem tudok egy szamot felirni, jaj, mi legyen akkor, de, akkor, de, akkor de, jaj, nem tudom, tudom már, de akkor, de...." Én is rádb*sztam volna a telefont. Másik kérdésedre válaszolva, igen, ők keresnek embert. És te munkát??? Jogosan merül fel bennük is a kérdés.
2015. márc. 15. 07:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!