Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Miért nem lehet bevezetni egy...

Sorsod Borsod kérdése:

Miért nem lehet bevezetni egy minimum 200, maximum 400ezres bruttó fizetést?

Figyelt kérdés
Aki többet akar, mehet külföldre és nem kellene azt hallgatni, hogy az én adómból, az én rengeteg adómból..
2015. márc. 12. 20:41
1 2 3 4 5
 41/49 anonim ***** válasza:
0%

Rossz válasz, rossz válasz!

Nem vagyok csóringer, amellett két diplomám van, és van olyanom, ami a hozzátok hasonló gazfickóknak soha nem lesz: nagyon magas IQ. Na, pont ez a magas IQ fog elvezetni oda, hogy be fogjuk zárni számotokra a kiskapukat, befellegzik a tolvajoknak. Aztán lehet panaszkodni a böriben.

2018. szept. 5. 15:38
 42/49 anonim ***** válasza:
@41 Lenin, te vagy az?
2018. szept. 5. 16:31
 43/49 anonim ***** válasza:

Ó, én rosszabb vagyok nála, mert nem vagyok szifiliszes, tehát tökéletesen müxik az agyam. :-D

Amúgy, addig működik a jelenlegi maffiarendszer, amíg működik az omerta. Az pedig nem működik a végtelenségig. Régen is volt olyan, hogy Orléans-i Fülöp főherceg, aki a forradalom mellé állt, meg ugye nekünk, magyaroknak is volt vörös grófunk, grófnénk, bárónőnk sb. stb.

Akkor meg hiába menekülnek drága lakóparkokba a gazfickók, mint ahogy szegény Tiszát sem védte meg az egy szál rendőr. Csak ugye akkor a régi vágású nemesség ellen ment a harc, most meg az újsütetű kizsákmányolók ellen fog menni.

50 éve nem látott zavargási hullámot hozhat a következő válság

[link]

2018. szept. 5. 16:49
 44/49 acelsziv ***** válasza:

Gyerekek. Megvan a bombanős elmebeteg. Igen a 43 -as az.

Figyeljétek meg. Ugyanaz a mániákus hozzáállás és az a zsigeri fröcsögés. Úgy látszik most nem a nőkkel van gondja, hanem akik pénzügyileg sikeresebbek nála. Vagyis kb mindenkivel :D

Méghogy két diploma. Ecsém. Ostobaságra és mániákus viselkedésre nem osztanak diplomát. Nem lehet, hogy az elmeorvosi szakvéleményt hiszed annak?

2018. szept. 5. 18:21
 45/49 anonim ***** válasza:

Bombanő?

Mi ez a hülyeség?

Te halucsinálsz.

2018. szept. 5. 18:52
 46/49 acelsziv ***** válasza:
kár tagadnod. Lebuktál. Szóval megint nyitva hagyták az ajtót a zárt osztályon.
2018. szept. 5. 18:54
 47/49 anonim ***** válasza:

Jaj, te szegény!

Olyan vagy, mint Kolumbusz: azt hiszed eljutottál a mesés, fűszeres Indiába, közben meg egy teljesen új kontinens (mármint, ugye, szerénységem), áll előtted, amely mellesleg nagyobb kincseket rejt, mint India.

2018. szept. 5. 19:12
 48/49 acelsziv ***** válasza:

Mondom én, hogy ugyanaz a félkegyelmű vagy. Az is prófétának gondolta magát.

Nem szégyen mániákusnak lenni csa vérciki.

2018. szept. 5. 19:38
 49/49 anonim ***** válasza:

Te nem vagy normális.

acélszív, bruhahaha!

2018. szept. 5. 22:56
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!