Miért nem lehet bevezetni egy minimum 200, maximum 400ezres bruttó fizetést?
Rossz válasz, rossz válasz!
Nem vagyok csóringer, amellett két diplomám van, és van olyanom, ami a hozzátok hasonló gazfickóknak soha nem lesz: nagyon magas IQ. Na, pont ez a magas IQ fog elvezetni oda, hogy be fogjuk zárni számotokra a kiskapukat, befellegzik a tolvajoknak. Aztán lehet panaszkodni a böriben.
Ó, én rosszabb vagyok nála, mert nem vagyok szifiliszes, tehát tökéletesen müxik az agyam. :-D
Amúgy, addig működik a jelenlegi maffiarendszer, amíg működik az omerta. Az pedig nem működik a végtelenségig. Régen is volt olyan, hogy Orléans-i Fülöp főherceg, aki a forradalom mellé állt, meg ugye nekünk, magyaroknak is volt vörös grófunk, grófnénk, bárónőnk sb. stb.
Akkor meg hiába menekülnek drága lakóparkokba a gazfickók, mint ahogy szegény Tiszát sem védte meg az egy szál rendőr. Csak ugye akkor a régi vágású nemesség ellen ment a harc, most meg az újsütetű kizsákmányolók ellen fog menni.
50 éve nem látott zavargási hullámot hozhat a következő válság
Gyerekek. Megvan a bombanős elmebeteg. Igen a 43 -as az.
Figyeljétek meg. Ugyanaz a mániákus hozzáállás és az a zsigeri fröcsögés. Úgy látszik most nem a nőkkel van gondja, hanem akik pénzügyileg sikeresebbek nála. Vagyis kb mindenkivel :D
Méghogy két diploma. Ecsém. Ostobaságra és mániákus viselkedésre nem osztanak diplomát. Nem lehet, hogy az elmeorvosi szakvéleményt hiszed annak?
Bombanő?
Mi ez a hülyeség?
Te halucsinálsz.
Jaj, te szegény!
Olyan vagy, mint Kolumbusz: azt hiszed eljutottál a mesés, fűszeres Indiába, közben meg egy teljesen új kontinens (mármint, ugye, szerénységem), áll előtted, amely mellesleg nagyobb kincseket rejt, mint India.
Mondom én, hogy ugyanaz a félkegyelmű vagy. Az is prófétának gondolta magát.
Nem szégyen mániákusnak lenni csa vérciki.
Te nem vagy normális.
acélszív, bruhahaha!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!