36,5 évesen nem vagyok kiöregedett az álláspiacon?
Figyelt kérdés
állás2015. márc. 4. 14:05
1/13 anonim válasza:
Attól függ mi a szakmád.
Ügyvéd, orvos, mérnök, könyvelő sosem öregszik ki.
2/13 anonim válasza:
Azt a fél évet nagyon fontos volt odaírni.
3/13 anonim válasza:
Elkepzeltem, ahogy az interjuztato probalja alcazni a mosolyat es megkerdezi: "Es akkor most on egesz pontosan... hany eves?". Erre emberunk kihuzza magat es felemelt fovel, mint egy negy eves gyerek ravagja, hogy: HARMINCHAT ES FEL!!! B-)
4/13 A kérdező kommentje:
D e komoly válaszokat várok!
2015. márc. 4. 14:14
5/13 anonim válasza:
Szerintem egyáltalán nem. Sok vezetői pozícióhoz szükséges minimum 5-10 év gyakorlat az adott területen. Szóval, szerintem ez a legideálisabb kor, hogy egy zsíros állást megszerezz magadnak. Hajrá!
6/13 anonim válasza:
5-10 év gyakorlat ÉS maximálisan 25 éves életkor.
Amúgy tökmindegy hány éves vagy, aza kérdés kit ismersz.
Ha az "álláspiacon" vagy akkor valószínűleg senkit, és akkor már 16 évesen öreg voltál.
7/13 anonim válasza:
#6 tipikus lúzer hozzáállás azoktól akik semmire nem vitték, és másokat okolnak a saját sikertelenségük miatt...
8/13 anonim válasza:
Szakmától függ teljes mértékben.
Egy VODAFONE, T-MOBILE értékesítőnél már lassan öregnek számít, egy mérnöknél, ügyvédnél ekkor kezdődik a legjobb kor.
10/13 anonim válasza:
Attól is függ férfi vagy-e nő? Mert nőkén sok helyről kiöregedtél, ha férfi akkor nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!