Mennyire "gáz" önkormányzati segélyt kérni?
Figyelt kérdés
Már vagy 4 hónapja nincs munkahelyem, nem vagyok az a segélyért sorba álló fajta, munkát kerestem folyamatosan, a félretett pénzem már elfogyóban, főleg hogy tél volt.. Mennyire nézik rossz szemmel ha egy 22f ilyesmire szorul?2015. márc. 1. 12:16
1/7 anonim válasza:
Semennyire, miért lenne gáz? Ha egyszer kell akkor kell, ne csinálj ebből különösebb problémát.
2/7 A kérdező kommentje:
Úgy voltam vele, hogy másnak nagyobb szüksége van rá, mint nekem szal nem akartam az önkormányzat terhére lenni, meg találok gyorsan másik munkahelyet, de nem így lett..
2015. márc. 1. 16:31
3/7 anonim válasza:
Ó,ne aggódj!Ami jár az jár.Legalább lesz tb-d.
4/7 anonim válasza:
Már ha egyáltalán megkapod, férjemet elutasították, túl magas volt az én 64 ezres közmunkás fizum :( Szerintük mi ebből vígan megélünk :(
5/7 A kérdező kommentje:
most azt hallottam hogy már meg is szüntetik az önkormányzatit, vagy valami ilyesmi. jókor..
2015. márc. 2. 20:08
6/7 anonim válasza:
Átkerült a munkaügyibe, ott kell igényelni, csak azt nem tudom, hogy változtak-e a feltételek. Mert akkor újra próbálnánk mi is.
7/7 A kérdező kommentje:
Akkor most ne is az önkormányzathoz, hanem a munkaügyi központba kell bemennem?
2015. márc. 3. 13:51
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!