Ha benne van egy álláshirdetésbe, hogy motivációs levelet is kérnek, akkor muszáj nekik küldeni?
Szerinted mi a búbánatnak írják oda? Mert kell nekik!!!
Ott írod le bővebben a szakmai pályafutásodat, ami alapján döntenek.
Ne csodálkozz ha sehonnan nem fognak visszahívni. Olyan rettentő nehéz összedobni egy motivációs levelet és két kattintással elküldeni? Én is munkanélküli vagyok tudom miről beszélek.
Javaslom olvasgass cikkeket HR-esekkel. Napi szinten akadnak ki azon, hogy egyesek arra is képtelenek, hogy a hirdetésben szereplő minimum elvárásokat teljesítsék akkor, hogyan akarnak normális munkát végezni? Az ilyen hiányos vagy nem megfelelő önéletrajzok élből a kukában landolnak.
Szóval szedd össze magad ha valaha normális melót akarsz mert ezzel a hozzáállással nem sok babér fog neked teremni.
Nem, nem muszáj. Ha folyékonyan beszélsz angolul és németül, mérnök vagy, tudsz programozni több nyelven, 10 év releváns tapasztalatod van, akkor egyáltalán nem szükséges ilyesmivel bíbelődni.
De van egy sanda gyanúm, hogy te nem ez a fajta álláskereső vagy...
Ahol kérnek, oda bizony kell.
Amikor én hirdettem - közepesen nehéz fizikai munkára, pakolásra, tehát nem atomfizika - én kértem. Ha valaki nem küldött akkor már ki is esett az első rostán.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!