Azon gondolkodom, hogy elmennék go-go táncosnak. Budapesten. De én nem szeretnék vetkőzni, se azt, h tapizzanak a férfiak. Illetve egyéb erotikus tevékenységet se vállalnék. Vajon lehetséges így? Hol érdeklődjek?
Figyelt kérdés
2015. febr. 25. 18:39
1/8 anonim válasza:
go-go táncosoknak viszont lenge öltözékük van...
2/8 anonim válasza:
És mi az, amit nyújtani tudsz/szeretnél? Mert elég különlegesnek kell lenned, hogy azokkal versenybe szállj, akik ugyanolyan egyszerű falusi lányok, mint te, de simán szétteszik a lábukat, ha kell, és nincsenek ilyen elvárásaik... Szóval én, mint szórakozóhely tulajdonos, miért válasszalak téged?
3/8 anonim válasza:
Közben tud idézni a Kőszívű Ember Fiaiból gondolom.
5/8 anonim válasza:
"Baboca1980
Az üzenet címzettje: Ismeretlen válaszoló
Az elküldés időpontja: ma 02:03
Az üzenet szövege: Tudja mit?Azt kívánom magának,hogy soha többé ne tudjon felállni a farka! Maga bnukó,kcösög,fsazfej!Ja, és nagyon is különleges vagyok,de nyilván iígy már nem mutatom meg,hogy miben!"
Azta! Ma 02:03-kor? Vidéki műszak most járt le?!? Na mindegy, remélem nem valami cigány átkot kaptam éppen! Ki is próbálom gyorsan... Hú, nem. Szerencsére még működik!
Azért tényleg tök kíváncsi lennék, miben különleges nagyon is ez az 1980-as Babóca...
6/8 anonim válasza:
Hát abban kérlek szépen, hogy egyedi 35 éves kabátban táncoló ékesszóló és kedves hölgyről van szó :)
7/8 anonim válasza:
Akit a neten így széterőszakolnak, az szerintem mint prosti inkább ne próbálja ki magát...
8/8 anonim válasza:
Én meg azon gondolkodom, hogy elmennék napszámosnak. De nem szeretnék gumicsizmát hordani, se azt, hogy egész nap hajlongva keljen güriznem. Illetve egyéb megterhelő fizikai munkát se vállalnék. Vajon lehetséges így?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!