A minap vettek fel a rendőrségre adminisztratív munka végzésre. (Határozatok írásában kell segítkezzek. ) Hétfőn kezdek és van egy-két fontos kérdésem. Lent a többi. Jár-e nekem nyelvpótlék?
Ez ez lenne?
A garantált szakképzett közfoglalkoztatott minimál bruttó?
Ha köztisztviselő lennél nem ennyit keresnél, a rendőrségi adminisztratív dolgozók nem köztisztviselők hanem általában közalkalmazottak, de a bér alapján Te közfoglalkoztatott leszel.
Utazási támogatás az állami dolgozóknak jár, közfoglalkoztatottaknak nem tudom hogy van, kérdezz rá. Nyelvpótlékot biztos nem fognak adni, a cafetériát esetleg meg lehet kérdezni, bár nem hiszem hogy adnának.
Én végeztem 2014. májusában jogi asszisztens képzésen és akkor bevittem minden közigazgatási szervhez az önéletrajzom. Valamint bíróságok, önkormányzatok.. köztük a rendőrségre is és akkor most rá fél évre kb felhívtak, hogy lenne ez az adminisztratív állás. Amikor most kiderül, hogy közmunka program része.
Az előbbi válaszolótól kérdezném! Egyébként a rendőrségi határozat szerkesztés mennyire lehet nehéz feladat?
ha közalkalmazott, ill. kormánytisztviselő lennél, akkor lenne kinevezési okmányod. Arról tudnál, ha lenne....
Így járna a nyelvpótlék is, mert ebben az esetben a Kjt, ill. a Kttv. írja elő a fizetését.
A határozatszerkesztés - mivel van minta mindenre - nem különösebben nehéz, csak az adott ügy adataira, tényeire kell odafigyelni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!