Egy pályakezdő mennyit írjon nettó jövedelemnek?
Figyelt kérdés
Sok álláshirdetésben kérik,hogy jelöljük meg a nettó bérigényünket.Tisztában vagyok a sok és a kevés összeg mondanivalójával. Mi az ideális egy Pénzügyi-számviteli ügyintéző és Vállalkozási és bérügyintéző szakmával rendelkezőnek?2015. febr. 23. 13:10
1/7 TamásTóth válasza:
Ez ha jól gondolom OKJ.
Ha igy van, akkor 100 nettónál többre ne nagyon számíts szerintem.
2/7 A kérdező kommentje:
És azt hova irjuk bele? Esetleg a jelentkezés szövegéhez? vagy az önéletrajzba?
2015. febr. 23. 13:31
3/7 TamásTóth válasza:
Ha nem kérdezik, akkor nem kell beirni sehova, állásínterjun megszokták kérdezni és akkor elmondod. Esetleg ha állásportálokra vfeltöltöd a CV-d (pl profession) ott meg kell adni.
4/7 A kérdező kommentje:
De kérik :) . És nem portálon keresztül,hanem e-mailben kell jelentkezni.Akkor a Cv-ben kell vagy az e-mail szövegben?
2015. febr. 23. 13:36
5/7 TamásTóth válasza:
szerintem akkor a CV-ben tüntessd fel valahogy igy:
Bruttó/nettó fizetésigény: 150 000/100 000 vagy valami hasonló formátumban
6/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm :)
2015. febr. 23. 13:42
7/7 anonim válasza:
Szerintem: Cv legalján és bruttót írjál ne nettót, mert az mindenkinek egyéb dolgoktól függően de máshogy alakul míg a brutto az marad ugyanannyi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!