Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Egy pályakezdő mennyit írjon...

Egy pályakezdő mennyit írjon nettó jövedelemnek?

Figyelt kérdés
Sok álláshirdetésben kérik,hogy jelöljük meg a nettó bérigényünket.Tisztában vagyok a sok és a kevés összeg mondanivalójával. Mi az ideális egy Pénzügyi-számviteli ügyintéző és Vállalkozási és bérügyintéző szakmával rendelkezőnek?

2015. febr. 23. 13:10
 1/7 TamásTóth ***** válasza:
100%

Ez ha jól gondolom OKJ.

Ha igy van, akkor 100 nettónál többre ne nagyon számíts szerintem.

2015. febr. 23. 13:15
 2/7 A kérdező kommentje:
És azt hova irjuk bele? Esetleg a jelentkezés szövegéhez? vagy az önéletrajzba?
2015. febr. 23. 13:31
 3/7 TamásTóth ***** válasza:
Ha nem kérdezik, akkor nem kell beirni sehova, állásínterjun megszokták kérdezni és akkor elmondod. Esetleg ha állásportálokra vfeltöltöd a CV-d (pl profession) ott meg kell adni.
2015. febr. 23. 13:32
 4/7 A kérdező kommentje:
De kérik :) . És nem portálon keresztül,hanem e-mailben kell jelentkezni.Akkor a Cv-ben kell vagy az e-mail szövegben?
2015. febr. 23. 13:36
 5/7 TamásTóth ***** válasza:
100%

szerintem akkor a CV-ben tüntessd fel valahogy igy:

Bruttó/nettó fizetésigény: 150 000/100 000 vagy valami hasonló formátumban

2015. febr. 23. 13:40
 6/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm :)
2015. febr. 23. 13:42
 7/7 anonim ***** válasza:
Szerintem: Cv legalján és bruttót írjál ne nettót, mert az mindenkinek egyéb dolgoktól függően de máshogy alakul míg a brutto az marad ugyanannyi
2015. febr. 24. 00:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!