Behozatali díj kijátszása, EBAY. Mit szoltok ehhez?
Arra gondoltam, hogy megadnám, hogy a lakcímem egy amerikai cím, de vásárlásnál majd a valódi lakcímemet adnám meg, hogy ott tarózkodom.
Ezáltal elkerülném ezt a plusz terhet.
behozatali díj:áfa+adó
mondok egy példát: én egy texas állami pasi vagyok, csak éppen elmentem Pestre 1 hónapra nyaralni, és megkérem az eladót, hogy pestre címezze azt a nemtudomvalamit, és megjönne de én nem ide való vagyok s szevassz, mindezek mögött nem megyek én vissza texasba, mert én pesti vagyok, s ott lakom,s élek.
Rosszul tudják az eddigi válaszolók, ne hallgass rájuk.
Meg lehet csinálni, de nem ilyen egyszerű.
Oklahomai címet kell használnod, mert ott az állami szabályok megengedik ezt, de csak náluk. És a címzésnél bele kell írnod, hogy FAG. Ez a Federal Address Governance rövidítése, így kell jelezni ezt az állapotot, amit leírtál.
Én már régóta így rendelek, és semmi probléma nincsen belőle, iPhone-okat, Macbookot, stb drága cuccot így veszek mélyen áron alul.
"FAG. Ez a Federal Address Governance rövidítése"
Jó ötlet, de a kérdező nem az usába akarja szállítani! Nálunk ennek a "Belkereskedelmi Uniós Zálog-Intézet" a megfelelője, ennek a rövidítését, és a 1993.évi XXII. tv-re való hivatkozást kell ráírni a csomagra!
hulyesegeket beszeltek,
kerdezo, az afa fizetést ugy tudod elkerulni, hogy a Magyar Ado Rehabilitacios Hivatal Afa csoportjanak irsz egy kervenyt, ennek az illetéke 1000 forint, de az engedely 8 hetig ervenyes tobb beszallitasra
e:mail-en itt tudsz tajekozodni a pontos nyomtatvanyszamokrol seggitunk@marha.vok.gov
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!