Mekkora fizetés igényt írjak ehhez a pozícióhoz?
Figyelt kérdés
Nos lenne egy új Lego szaküzlet Győrben ahol üzletvezetőt keresnek, mit gondoltok mennyit kéne írni nettónak ? Előre is köszönöm mindenkinek :)2015. jan. 21. 01:16
1/10 anonim válasza:
Előszőr is fizunál mindig bruttó bért adunk meg. Ezt még én is tudom. Üzletvezető means pénztáros? :D
2/10 anonim válasza:
Én mindig nettót írok be! Amit kézhez szeretnék kapni.
Én 200 nettót írnék...
3/10 A kérdező kommentje:
Én is nettót szoktam írni minden esetben, pénztár, árú rendelés-átvétel, kiszolgálás, eladások adminisztrációja , leltározás, arculat tervezés, merchandising , beosztottak irányítása, munkarend beosztása stb. Én is a nettó 200e reálisnak tartom. :)
2015. jan. 21. 01:52
4/10 anonim válasza:
A netto fizetesedet ezer dolog befolyaoslja, adokedvezmenyek, stb.
Ezert kell bruttot irni.
5/10 anonim válasza:
azért kell nettót írni mert 90%-ban úgyse fognak bejelenteni teljes összegre így az lényeg hogy mennyit kapsz kézhez.
6/10 anonim válasza:
utolsónál a pont, gyakorlatban sajnos így megy
7/10 anonim válasza:
En 15 eve dolgozom, es eddig mindig minden jovedelmem az utolso fillerig be volt jelentve, felesegemnel detto.
Szoval azert nem mindenhol igy megy.
8/10 anonim válasza:
Ezek alapján írd oda bruttóba és mellé zárójelbe nettóba is, hogy érhető legyen. Bér kalkulátorral ki tudod számolni. :D Megkérdezhetem, hogy milyen végzettséged van? Köszi. Azért jobb helyen be leszel jelentve hidd el.
9/10 anonim válasza:
A munkáltatót nem fogja érdekelni, hogy neked milyen adókedvezményeid vannak, őt az fogja érdekelni, hogy neki mennyit kell kifizetnie. Az pedig a bruttó béred. Használjátok a bérkalkulátort, aki nettó bért mond, nem is veszik komolyan.
10/10 anonim válasza:
"En 15 eve dolgozom, es eddig mindig minden jovedelmem az utolso fillerig be volt jelentve, felesegemnel detto.
Szoval azert nem mindenhol igy megy."
Én 22 éve dolgozom, most dolgozom a 7. munkahelyemen, és még SOHA az életben nem voltam bejelentve a normális fizetésem bruttójára... diplomás minimálbér + borítékba a többi... szóval NETTÓT ÍRJ!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!