Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Mekkora fizuért érdemes...

Mekkora fizuért érdemes költözni egy ehhez hasonló esetben? (Szeged/Kecskemét térsége)?

Figyelt kérdés

Jelenleg Kecskemét mellett lakom (25 km-re) elsősorban ott keresek állást.

Most még itthon élek, de tervezem h beköltözöm Kecskemétre, vagy ha ott nem jön össze akkor Szegedre. (ami tőlünk 61 km).

Ha egydül vennék ki albérletet mekkora fizetés az a minimum amit bérigénybe írhatok? (felsőfokú végzettséggel, 2 nyelvvel).

Végzettséget egyéb infókat direkt nem írok csal átalánosságban kérdem.

Néztem az albérlet árakat mind2 városban, azokkal kalkulálva minimum 150-160 nettot kérnem kéne ... De ezt sztem max Pesten kapnám meg..

Nem élnék nagy lábon, de azért jó lenne ha egy viszonylag kényelmes életszínvonalat megengedhetnék.

Nektek mi a tapasztalatotok?

Egyedül érdemes költözni?

Mekkora fizura lehet ilyen esetben alapozni?

2014. aug. 5. 21:45
 1/5 A kérdező kommentje:
nem szeretnék lakótárs lennni -bár tudom olcsóbb lenne- 2x volt már benne részem és elég is volt :)
2014. aug. 5. 21:47
 2/5 A kérdező kommentje:
HR jellegű a végzettségem egyébként, nyilván ez is számít, ezért írom mg ezt is meg.
2014. aug. 5. 21:49
 3/5 anonim ***** válasza:

HR jellegű magyarul büfészak.

Kb emberek 5%-a talál vele munkát.

Én programozó vagyok egy cégnél Kecskeméten nettó 250-ért.

Egyébként tudom javasolni, hogy add be a mercihez hátha akad valami munka.

2014. aug. 30. 14:47
 4/5 anonim ***** válasza:
Biztos büfészak, nálunk kb. nincs olyan HR-es, aki 250 alatt keresne 1-2 éves tapasztalattal. Oké, ehhez kell beszélni nyelveket, meg nem egy KKV-ban kell a helyi Mancikának lenni.
2014. szept. 3. 19:11
 5/5 A kérdező kommentje:
2 nyelven beszélek, és elég nívós cégnél volt a 2 év tapasztalatom de sajnos errefelé nem nagyon megy az elhelyezkedés protekció nélkül.. :( Az meg nekem nincs.
2014. szept. 3. 22:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!