Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Kecskemétre érdemes költözni?

Kecskemétre érdemes költözni?

Figyelt kérdés

Munkát keresek, de abszolút nem találok. Nagyjából fél éve tervezem, hogy Kecskemétre költözzek, eddig vártam, de most már dönteni szeretnék. Albérletre van félre tett pénzem, de nyilván nem elherdálni akarom, és leginkább egy percet nem szeretnék munka nélkül tölteni. Leginkább gyári munkákat tudnék vállalni(nincs diplomám), lenne esélyem akár a Mercedes-ben, vagy más multi cégnél elhelyezkedni? Úgy értem, keresnek mostanában munkaerőt? Mennyire élhető város?

Nekem úgy tűnik elég jó, Budapest is közel van.

2013. júl. 29. 23:24
 1/1 anonim válasza:
hát őszintén nem lakok ugyan Kecskeméten, de hallottam és tudom is hogy nagyon nem érdemes oda költözni nincs nagy munkalehetőség. Akkor ha annyira költözni szeretnél költözz Győrbe vagy Szombathelyre. Na ott aztán van munka, ki is lehet onnan járni Ausztriába sokkal jobban megéri mint Kecskemét. És ha kiakarsz menni akkorsem kell perfekt német csak tudj egy picit beszélni. Tudom hogy ezzel sokat nem segítettem de ez az igazszág.
2013. júl. 30. 15:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!