Ti amikor munkanélküliek voltatok, akkor hogyan éltétek meg? Nem tartottatok tőle, hogy sokára találtok új állást?
Jól! Örültem, hogy 10 órakor kelhetek fel, és magam osztom be az időmet!
Csak a fizetés hiányzott hó végén.
Elég sokáig voltam munka nélkül , a végére ez idegileg is megviseli az embert , azt a képzetet kelti , hogy nem kellesz senkinek , nem vagy semmire sem jó.
Az volt a baj , hogy az elején két hónapig nem kerestem komolyan munkát ( kertben dolgoztam , lakást felújítottam , szőlőt műveltem , neteztem , hasonlók ...).Belekerültem egy olyan spirálba , hogy eltöltöttem a napjaimat , mégse csináltam semmit .
A megoldás az ( szerintem ) ha az álláskeresést tekinted a " foglalkozásodnak " , minden nap 2-3 órát foglalkozol vele , nézed a hirdetési oldalakat , önéletrajzot küldözgetsz , utána rájuk telefonálsz , információkat szerzel stb.....Ezt persze nem alibiből kell csinálni , hanem komolyan , pár hónap alatt eredménye kell hogy legyen ( kivéve , ha egy tanyán élsz a semmi közepén )....
Reggel 9-től munkakeresés egészen délután 3-ig. Délelőtt neten, délután a város jártam az önéletrajzommal.
2 hónap alatt sikerült
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!