Kárpátalján élek, és magyarországon szeretnék munkát vállalni, de ehhez szükségem lenne egy állandó lakcímkártyára. Tud-e valaki segíteni?
Figyelt kérdés
Tudom, hogy ennek hallatára mindenki megijed, de természetesen bármilyen nyilatkozatot, szerződést aláírokamiben kijelentem, hogy semmilyen körülmények közt nem tartok igényt semmire.Legjobb lenne Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében, de mégjobb határmenti övezetben, hogy ne legyen messze, ha ügyeket kell intézni.2015. febr. 16. 19:38
21/22 anonim válasza:
Elég sajnálatos, hogy nagyon sok gyári munka szálláslehetőséggel hirdet felvételt, egyesek pedig közmunkán, vagy "sehogyan" sem dolgoznak. Én is hasonló cipőben járok, mint a kérdező. Azonban, ha a magyar embernek átszámitva 20-30 ezerből kellene megoldani, a napi betevőt, a számlákat, egy vagy több gyerek eltartását, valószinüleg sirva fakadna. Nekem ne mondja senki, hogy nincs Magyarországon munka. Aki akar az dolgozik és nem válogat. Akár közmunka is. Senki sem akar más nyakán élősködni. Mindenki arról beszél, hogy a kárpátaljai nyugdijasok felveszik a zsiros pénzt Magyarországról, de arról senki egy mukkot nem mond, hány Magyar veszi fel az osztrák ZSIROS nyugdijat Dunántulon.
22/22 anonim válasza:
Mit vársz kedves kérdező? A barátomat (kárpátaljai) a saját (évekkel ezelőtt kitelepült) testvére nem jelentette be, "mert így, mert úgy". Nem fogta fel, hogy ez nem jár számára semmi hátránnyal, fél, istentudja mitől, pedig valamikor ő is csak egy kárpátaljai magyar volt.
Remélem, valaki jelentkezik nálad privátban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!