Kárpátalján élek, és magyarországon szeretnék munkát vállalni, de ehhez szükségem lenne egy állandó lakcímkártyára. Tud-e valaki segíteni?
Ja, hogy még fizetni sem akarsz érte, te szőröstalpú? Beköltöznél a lakásomba ingyen?! :)
Micsoda egy élősködő ez a te fajtád...
Milyen nemű vagy?
Ha csaj, és jól nézel ki, akkor írj privátot, megoldjuk.
Fizetned sem kell, meghálálod máshogyan.
Kérdező, mit vártál te ezektől a irigy táposoktól? A többségüknek eszükbe sincsen dolgozni, csak felveszi a segílyt az államtól. Inkább nem dolgoznak, mer ők "ócsón" nem mennek el dolgozni, vagy ülnek otthon évekig, "mert nekem diplomám van" és nem mennek el bármilyen munkára. Már ne haragudjatok, de amelyik fiatal, középkorú Magyarországon 60-80 ezer Ft keres/hó az meg is érdemli a sorsát.
TISZTELET A KIVÉTELNEK.
Próbálj gyűjteni vagy kérj kölcsön és a pénzedért bejelent valamelyik.
Szerintem töröld ki a listádból ezt a kérdést, mert csak provokálni fognak.
" A többségüknek eszükbe sincsen dolgozni, csak felveszi a segílyt az államtól. Inkább nem dolgoznak, mer ők "ócsón" nem mennek el dolgozni, vagy ülnek otthon évekig, "mert nekem diplomám van" és nem mennek el bármilyen munkára. Már ne haragudjatok, de amelyik fiatal, középkorú Magyarországon 60-80 ezer Ft keres/hó az meg is érdemli a sorsát. "
Már bocs, de az 60-80 ezer is több, mint a semmi, és igen sokan elvállalnak ennyiért 1-1 munkát, nyilván ideiglenes megoldás, nem hosszútávra tervezi senki, neked lehet hihetetlen, de diplomával vagyok átmenetileg közmunkán, nem innen tervezek nyugdíjba menni, márha akkor még lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!