Miért ilyen telhetetlenek az emberek?
Na megjött a "drágalátós" 49%-os is.... Te inkább menj húzogatni a berki farkát.
Így is fel lehet kerülni a ranglétrán, erre nem gondoltál még? Le vagy maradva!
Hiperintelligens utolsó megszólalt,a kapanyél kiesik a szàdból bunkókàm.
EQ-d latom magas nagyon,ha nem tetszik ne olvasod ennyi,de te reagàlsz ràm akkor kis is a buta???
Olyan szavakkal dobálózól, amelyeket ha leírsz azt hiszed nagyot mondasz és leszel tőle valaki.
Akinek az érték az, hogy a k. urvákat dugja a hotelben, az már leírta magát.
És szerintem egy ember nincs itt, aki valamibe is venne egy olyan embert, aki a berki vasalt heréjére izgulna, még akkor sem ha olyan kifejezéseket dobál mint pl "EQ"
Szerintem ne oszd az észt olyanról, amiről halvány fogalmad sincs.
Hazudozol össze-vissza. Egyik válaszodban milliókat keresel, a másikban meg 300 ezret, magadat égeted.
Fake kérdéseket írsz ki, és osztod az észt.
Vegyél egy tükröt !
WOW,igazad van. :)))))
Te számítasz,leírtam magam nálad.
Nahát,most figyelj megölöm magam,elbúcsúzok,mert neked nem felelek meg pedig annyira akarok. :)
Megszoktuk igen, ilyenkor elsuhansz mindig, nem kell mondanod.
Bár jobban is teszed, anonim oldalon, névtelenül megteheted mindezt.
Tudom szégyellem is magam,teljesen eláshatom magam,te vagy a legjobb tudom.
Kérlek vegyél ember számba értéktelen az életem nélküled. :)
Figyelj, szerintem senkit nem érdekel, hogy mit csinálsz magaddal...
Bőségesen elég lenne, ha nem rondítanád itt az oldal színvonalát, főleg nem az üzlet és pénzügyet kategóriát, elég a troll az oldal többi részébe.
Aham,jó jó úgy lesz :))))
Amúgy téged senki se hívott ide,nem veszed észre másoknak tetszett az írás,ha nem tetszik ne reagálj rá,tudod non-reaktív vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!