Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Miért ilyen telhetetlenek az...

Miért ilyen telhetetlenek az emberek?

Figyelt kérdés
Mindenki azt írogatja, hogy több pénz kellene, pedig itt is annyian leírták már, hogy simán meg lehet élni ha krumplistésztát eszel, és semmire se költesz, és úgy általában, semmi igényed nincs. Szerencsére azért vannak még jóravaló emberek akik lepontozzák a dekadens nagyravágyókat.
2015. febr. 14. 23:56
1 2 3
 11/22 anonim válasza:

Na megjött a "drágalátós" 49%-os is.... Te inkább menj húzogatni a berki farkát.

Így is fel lehet kerülni a ranglétrán, erre nem gondoltál még? Le vagy maradva!

2015. febr. 15. 13:20
 12/22 anonim ***** válasza:

Hiperintelligens utolsó megszólalt,a kapanyél kiesik a szàdból bunkókàm.

EQ-d latom magas nagyon,ha nem tetszik ne olvasod ennyi,de te reagàlsz ràm akkor kis is a buta???

2015. febr. 15. 13:34
 13/22 anonim ***** válasza:
Mesélj még a sikerrôl kérlek,taníts mester te leszel a példaképem.Tudod mi kell hozzà,ezért ugye tegezhetlek még?
2015. febr. 15. 13:37
 14/22 anonim válasza:

Olyan szavakkal dobálózól, amelyeket ha leírsz azt hiszed nagyot mondasz és leszel tőle valaki.

Akinek az érték az, hogy a k. urvákat dugja a hotelben, az már leírta magát.

És szerintem egy ember nincs itt, aki valamibe is venne egy olyan embert, aki a berki vasalt heréjére izgulna, még akkor sem ha olyan kifejezéseket dobál mint pl "EQ"

Szerintem ne oszd az észt olyanról, amiről halvány fogalmad sincs.

Hazudozol össze-vissza. Egyik válaszodban milliókat keresel, a másikban meg 300 ezret, magadat égeted.

Fake kérdéseket írsz ki, és osztod az észt.

Vegyél egy tükröt !

2015. febr. 15. 13:39
 15/22 anonim ***** válasza:

WOW,igazad van. :)))))

Te számítasz,leírtam magam nálad.

Nahát,most figyelj megölöm magam,elbúcsúzok,mert neked nem felelek meg pedig annyira akarok. :)

2015. febr. 15. 13:48
 16/22 anonim válasza:

Megszoktuk igen, ilyenkor elsuhansz mindig, nem kell mondanod.

Bár jobban is teszed, anonim oldalon, névtelenül megteheted mindezt.

2015. febr. 15. 13:53
 17/22 anonim válasza:
Amúgy szerinted ki vesz itt valamibe Téged? A kamu válaszadó profiljaidon kívül? Na látod !
2015. febr. 15. 13:55
 18/22 anonim ***** válasza:

Tudom szégyellem is magam,teljesen eláshatom magam,te vagy a legjobb tudom.

Kérlek vegyél ember számba értéktelen az életem nélküled. :)

2015. febr. 15. 14:00
 19/22 anonim válasza:

Figyelj, szerintem senkit nem érdekel, hogy mit csinálsz magaddal...

Bőségesen elég lenne, ha nem rondítanád itt az oldal színvonalát, főleg nem az üzlet és pénzügyet kategóriát, elég a troll az oldal többi részébe.

2015. febr. 15. 14:02
 20/22 anonim ***** válasza:

Aham,jó jó úgy lesz :))))

Amúgy téged senki se hívott ide,nem veszed észre másoknak tetszett az írás,ha nem tetszik ne reagálj rá,tudod non-reaktív vagyok.

2015. febr. 15. 14:04
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!