Bent maradnál a munkahelyeden, ha lejárt a munkaidőd?
Figyelt kérdés
Suliban tanítok, csak pár órában, és paranoiám van, hogy haragszik rám az igazgató, hogy az óráim után már megyek is. Igaz, és elején ő mondta, hogy csak a tanórák idején vagyok köteles bent tartózkodni, és az adminisztrációm is mindig rendben.2010. febr. 11. 12:36
1/3 anonim válasza:
A munkaidőd, rendben teljesítetted. Ahhoz, hogy mit csinálsz a nap többi részében az a te dolgod. Mi a francért maradnál a munkahelyeden?
2/3 anonim válasza:
Ez nálunk is így van a suliban( tanító vagyok). Én viszont képtelen vagyok a tanáriban beszélgetés mellett javítani, előkészülni a másnapi óráimra...stb. Így én is hazaviszem aztán másnap cipelem vissza.Csak azért meg nem maradok hogy lássák én ott vagyok:(( Nekem is van olyan kollégám aki kipakol mindent az asztalára: dolgozatok, gyerekek füzetei, óravázlatok... majd ül fölötte látványosan plusz 2 órát és miután otthagy mindent hazamegy. Szánalmas!
3/3 anonim válasza:
Nekem rendszeresen benn kell maradnom. Sőt, pluszban is bejárok szinte semmi pénzért. Vannak napok, mikor 12 órát vagyok benn, pedig csak 8 órára vagyok bejelentve. Próbálnék meg szólni, hogy nem stimmel a dolog, úgy kib@sznának, mint macskát szarni. Pályakezdőként, ha kiesek, 10 másik lép a helyembe... Szomorú, de ez a realitás. Jah, és én még szerencsés vagyok, hogy van munkám... Ez a mai magyar realitás :S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!