Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Mennyi lenne az a havi összeg,...

Mennyi lenne az a havi összeg, amennyi ha megkeresnél, sosem lenne több gondod az életben? Milyen havi keresettel lennél boldog és miért?

Figyelt kérdés

Nem több milliós fizetésre gondolok, hanem valami ésszerűbbre, amivel nagyon elégedett lennél és boldog!

Mennyi lenne számodra ez az összeg és miért pont ennyi?

Hol tartasz az életben?(ház, autó, gyerekek)

Fix heti 40 órás munkáért kapott nettó összegeket várok válaszul indoklással!

2015. febr. 9. 12:14
 1/5 anonim ***** válasza:

Nincs annyi pénz :) Amíg egyedül kerestem, nehezen, de kijöttünk. Most ketten keresik, és így se marad semmi pénzünk hó végére :D

Nincs autóm, lakásom, gyerekem.

- Legyen napi három étkezés jobb helyen, az mondjuk 10 000 * 30 = 300 000.

- Jobb albérlet jó helyen/lakáshitel rezsivel mondjuk 150 000.

- Szabadidős tevékenységek, útiköltség, egyéb kiadások: 100 000.

- Félretenni: 100 000.

Összesen: 650 000. Ez persze elég elrugaszkodott igény, de lehet hogy simán el tudnék többet is költeni - ezt nem fogom tudni, amíg nem lesz ekkora fizum :)

2015. febr. 9. 12:37
 2/5 anonim ***** válasza:

Ha 400.000Ft-ot megkeresnék egy hónapba, hétfőtől péntekig 8 órába, egy műszakba, azzal már úgy boldog lennék. Ha mondjuk havi 900.000-et megkeresnék ugyan így, arra azt mondanám hogy akkor sosem lenne több gondom az életbe.

Fiatal munkanélküli vagyok, itthon élek a szüleimmel. Van egy szakmám, amit nem szeretek, és nem is igazán van hozzá érzékem, tehát gyakorlatilag olyan mintha csak egy érettségim lenne. Az össz vagyonom kb 200e Ft amit az előző munkahelyem fizetéséből tudtam össze spórolni...

Persze ha valahova, viszonylag normális helyre 8 órába egy műszakba h-p el tudnék helyezkedni 120e Ft nettóért, akkor elmennék. Nem azt mondom hogy fú de boldog lennék, mert az a pénz az én szemembe semmi, de a még is csak több mintha 0Ft bevételem lenne.

2015. febr. 9. 12:39
 3/5 anonim ***** válasza:
kb.6 millió kellene évente egy családnak ( 2 gyerek, 2 felnőtt ), ebbe beleférne 2 átlagos autó és 2x 1 hét belföldi és 2 hét külföldi nyaralás. Nekünk 4 millió jön össze , 2 átlagos autónk van és 1 hétig nyaralunk belföldön , saját házunk van , nincs hitelünk. Spórolni, fejlődni nem tudunk.
2015. febr. 10. 09:18
 4/5 anonim ***** válasza:

Amennyiböl a lehetö legrövidebb idöaltt összejönne netto 200 000 millio forint, amiböl "nyugdijba" mehetnek. Azutan is dolgoznek, de mar nem a penzert csinalnam. Mondjuk külföldön, ket fönek egy keresett szakmaval el lehet erni havi 2 000 000 ft netto bevetelt, ez olyan 6500 euro netto. 1700bol meg lehet ugy elni, hogy legyen egy kocsi, egy olcsobb környeken levö, de normalis lakas, nyaralas is kijön belöle. A maradek elteveseböl kb. 11 ev alatt megvan a 200 milla, lehet berakni kamatozni, vagy mas modon befektetni, pl ingatlan venni, es kiadni, illetve ezt mar a 11 ev soran is elkezdeni befektetni.

En nem fix heti 40 oraban kepzelem el leelni az eletem, mondjuk heti 24 ora munka az jo, amellett belefer a sportolas, csaladdal foglalkozas, hobbi, önkentes munka.

Ha a fele van ennek a penznek, mar az is elegedettseggel tölt el, de akkor duplaennyi idö a nyugdijba menes.

Ha 40 oras munkahetben el tudnam kepzelni magam egesz eletemen keresztül, akkor Magyarorszagon elve alberlet, vagy lakashitel fizetese mellett, evi 2-3 balatoni/osztrak/horvat/török/görög nyaralas mellett, 2 gyerekkel a teljes elegedettseghez szerintem olyan havi 5-600 000 ft netto kellene, de ezt mar közösen megkeresve a ferjemmel.

2015. febr. 13. 16:11
 5/5 anonim ***** válasza:
*200 millio, nem 200 000 millio:)
2015. febr. 13. 16:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!