Ha angolból jó vagy, milyen szakmát választanál?
Figyelt kérdés
Nem tudom, mi legyek, ha nagy leszek. Lassan már nagy vagyok :) Talán angoltanár? Fordító? Még mit lehetne? Mo-ra gondoltam elsősorban.2015. febr. 7. 20:55
2/6 anonim válasza:
A magabiztos angoltudás a versenyszférában manapság teljesen alapfeltétel, szakmaválasztásnál ne erre alapozz.
3/6 anonim válasza:
Az angol szükséges, de nem elégséges manapság. Sima előfeltétel kb. mindenhez.
Ezzel még önmagában semmit sem fogsz tudni kezdeni.
4/6 anonim válasza:
ahogy az előttem szólok mondják, egy magabiztos angoltudás már alap a mai világban...
mi az, ami érdekel? egyáltalán hány éves vagy?
6/6 anonim válasza:
Alap, igen? B1-es szinttel bekerülsz bárhova, ahol nem az angol a legfontosabb prioritás. De idegen nyelvű telefonos melóra biztos nem vesznek fel B1-es szinttel, szóval akik igazán jól tudnak angolul, nagyon kevesen vannak, úgyhogy nem alap hogy mindenki tud angolul. Menj anglisztikára, utána meg végezz el egy felsőfokú tolmácsképzést, közben meg szerezz tapasztalatot olyan diákmunkában, ahol kell az angol. (És lehet még meg is ragadsz egy nagy cégnél)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!