Vezető vagy magas beosztáshoz milyen diplomát kellene elvégeznem?
Figyelt kérdés
Közeleg az egyetem, és igazából nem tudom hogy a magas beosztottságú emberek mit végeztek el. Kereskedelem és marketingre gondoltam, a marketing miatt. Van értelme?2015. febr. 6. 23:55
11/12 anonim válasza:
De tudod van átmenet a gyári munkás és az igazgató között is.
12/12 anonim válasza:
Előbb csinálj meg egy versenyképes diplomát. Pl gépész..., majd fejeld meg MBA-vel. Utána 2-3 nyelvből közép-felső fok. Kb 5-10 év stressz, szívás és napi 12-16 ó munka. Ezután készenállsz vezetőnek lenni. De ne felejds el, a cég nem ( csak) a vezetőktől megy, hanem minden egyes tagjától. A vezető csak nagyobb felelősséget, munkaidőt , stresszt és pénzt jelent. Majd eldöntöd, megéri e.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!