Johnny walker kérdése:
Mennyire működőképes ez az optionfair, bináris opciós kereskedés? Van, aki esetleg benne van, és nem ment csődbe?
2015. febr. 2. 19:34
1/9 anonim válasza:
szerencsejáték, hosszú távon biztos bukó
2/9 anonim válasza:
Ha valaki ért hozzá, szépen lehet rajta gyarapodni.
3/9 anonim válasza:
Ahogy a videóba van úgy nem működik az tuti.
4/9 anonim válasza:
Elméletileg lehet vele pénzt keresni de azon a módon ahogy a videóban csinálják tuti hogy nem. Arra hagyatkozni hogy a "kereskedő segéd" milyen százalékokat mutat ne hallgass. Elemezd a piacot és az alapján kereskedj.
5/9 anonim válasza:
Legjobb ha csinálsz egy demószámlát a OF-nél és kipróbálod.De telefonszámnak ne a sajátod add meg valamit kamuz oda.
6/9 anonim válasza:
Én eleve nem ajánlom az of-et, se éles se demóra.
Demózásra ezt az oldalt ajánlom: www.spotoption.com
Illetve ha mindenképp bele akarsz vágni élesen akkor a www.binarydas.com oldalt.
7/9 anonim válasza:
8/9 anonim válasza:
Azért ajánlottam a OF demót mert a srác is ott csinálja ezt a hülyeséget gondoltam úgy a hiteles.
De ha valóban kereskedni akarsz akkor Binarydas a legjobb.
9/9 anonim válasza:
Itt egy videó pont erről a hang kicsit rossz de meglehet érteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!