Mi a munkád, és mennyit keresel havi nettóban? Hány éves vagy?
9-es szerintem ezt lehet még fokozni. :)
akik lepontoznak azért teszik, mert azt hiszik, hogy akik mérnökök , sokat keresnek "okosak", ahogy te mondod, állati büszkék erre és villognak a pénzükkel---pedig ők is csak leírják (válaszul), tényként, hogy mennyi.
nagy szerencse kérdése is adott esetben, hogy ki mennyit keres.
mérnök és mérnök se ugyanaz (vagy az én esetemben pl. fordító és fordító). én pl. bemákoltam az életet és ha lefuttatnánk (minimum) ezerszer egy tipikus fordítói életpályát azokkal az iskolákkal, amiket én elvégeztem, akkor talán ha kétszer kijönne az, ahol most tartok, de nem biztos, hogy ilyen sokszor. mindenesetre megbecsülöm és nem kérkedek vele, nem dörgölöm senki orra alá, hiszen tudom, hogy milyen szerencsés vagyok.
az, hogy a kevés keresetűeket felpontozzák, egyáltalán nem zavar (mint semmilyen pontozás vagy bármi egyéb ezen az oldalon, az "ide járok röhögni" is csak inkább a dolog pszichológiájának szólt), inkább az zavar, hogy embertelenek azok a bérek, amikből ma Magyarországon meg kell élni és őszintén sajnálom ezt a helyzetet.
szóval azért nem mindenki gondolkodik úgy, ahogy leírtad, sőt, a környezetemben inkább az ellenkezőjét látom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!