Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Mi a munkád, és mennyit...

Mi a munkád, és mennyit keresel havi nettóban? Hány éves vagy?

Figyelt kérdés
2015. febr. 1. 13:59
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
26%
Multidroid, havi 200-280e közötti nettó, lassan 25 évesen. 30-ra a cél ennek a duplája.
2015. febr. 1. 14:00
 2/11 anonim ***** válasza:
67%
Jelenleg sehol. Előzőnél volt olyan hónap hogy a 190ezer nettót meg kerestem, de abba a hónapba só szerint csak enni tusolni és aludni jártam haza.
2015. febr. 1. 14:15
 3/11 anonim ***** válasza:
84%

Betanított munkás

nettó 90e

25

2015. febr. 1. 15:48
 4/11 anonim ***** válasza:
20%
PLC-s, 220+cafi+félévente prémium (ami max 2 havi fizetés)
2015. febr. 1. 16:08
 5/11 anonim ***** válasza:
67%
Számomra tanulságos volt, hogy a legkevesebbet keresőt pontozták a legjobban fel.
2015. febr. 1. 17:20
 6/11 anonim ***** válasza:
67%
Igen, az élet legnagyobb tanulsága. xD
2015. febr. 1. 17:25
 7/11 anonim ***** válasza:
62%
jaja, pont ezt néztem én is. :) mindig ez van az ilyen kérdéseknél, komolyan már csak röhögni nézek be.
2015. febr. 1. 19:21
 8/11 anonim ***** válasza:
79%
Én be se írom, mert tuti sok negatív értékelés jönne :) De egyébként ez az életben is hasonlóan megy, hogy aki nem tud boldogulni az inkább visszahúzni próbálja a feltörekvőket és akár el is kezdi utálni, mert hát magában keresni a hibát és változtatni is, nehezebb...
2015. febr. 1. 19:42
 9/11 anonim ***** válasza:
61%

Úgy érzem, Titeket nemcsak az zavar, hogy Titeket lepontoznak, hanem hogy a keveset keresőket fel.

Nem mindenkinek adatik meg, hogy mérnök vagy IT-s legyen, hanem mondjuk óvodapedagógus és a Ti gyerekeitekre vigyáz, vagy nem megfizetett kétkezi szakmája van vagy bizony nem tud a szakmájában elhelyezkedni. Ők bizony csak nettó 80-120 körül keresnek. Ha a kérdésre válaszolnak, nem siránkoznak, hanem leírják a tényeket - válaszul.

Ellenben úgy érzem, sokan, akik okosak, emberi időn belül el tudnak végezni egy mérnöki vagy IT szakot - és nem is szakadnak bele, értsd maradnak barátaik a végére is és nem lesznek idegbetegek --> okosnak kell lenni, ami veleszületett dolog főként... Szóval akik okosak, azok szeretnek minden pillanatot kihasználni arra, hogy ezt elmondhassák. És most nem arra gondolok, hogy ők is válaszolnak egy "ki mennyit keres" kérdésre, hanem úgy minden kérdésnél megragadják az alkalmat... Bibibí én mérnök vagyok!-szinten.

2015. febr. 1. 19:52
 10/11 anonim ***** válasza:
47%
Még ha a #9-ben van is igazság (csak tegyük fel), akkor sem magyarázza meg a #8 megfigyelését. El nem tudom képzelni, milyen lelkileg sekély, megkeseredett emberek járkálnak itt körbe, és igyekeznek lehúzni minden kicsit is sikerességet sugárzó választ.
2015. febr. 1. 22:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!