Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Hol tudok utánanézni, hogy...

Hol tudok utánanézni, hogy jól bérszámfejtették-e a táppénzem? Számításaim szerint 16%-át kaptam a fizetésemnek, nem 50%-nak kellene lennie?

Figyelt kérdés
Bent a kolléganőt, aki elvileg foglalkozik a táppénzes papírokkal, érdeklődésemre annyit vágott oda, ha nem tetszik, nézzek utána, részéről ügy lezárva.
2015. jan. 31. 18:24
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. 5 napra kaptam nettóban kb 2800 forintot. Hol tudnék reklamálni?
2015. febr. 1. 13:44
 12/13 anonim ***** válasza:
Bérszámfejtésen. Én is tartós táppénzen vagyok (terhesség) és mindig időben kapom a pénzt ha kérdés, kérés, probléma van lehet velük beszélni. Normális hangot üss meg, kérdezd meg hogy ez az összeg hogyan jött ki mert neked nincsenek bérszámfejtési ismereteid, de az összeget nagyságrendileg kevesled.
2015. febr. 1. 14:34
 13/13 A kérdező kommentje:
Nálunk helyileg nincs bérszámfejtés, csak egy hozzá nem értő kolléganő, aki intézi a papírokat, finoman próbáltam megérdeklődni, miért lett ennyi, de az volt rá a válasz, ő nem ért hozzá, ha nem teszik, akkor nézzek utána én.
2015. febr. 1. 18:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!