Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Munkaközvetítő irodákkal...

Munkaközvetítő irodákkal tapasztalat?

Figyelt kérdés
Bevallom sok időt és pénzt (utazás) pazaroltam már rájuk eredménytelenül. Legutóbb megpályáztam weboldalukon egy állást, behívtak az irodába kitölteni egy sablon adatlapot majd beszélgetés. 100% ig jó voltam az állásra, ráadásul csak 4 órás melóról volt szó. A hr-es meg is jegyezte hogy alkalmas lennék rá és ezért is hívott be, kiemelt az önéletrajzomból dolgokat szóval elolvasta. Azt mondta egy hét és keres. És itt megállt a tudomány, ez 1 hónapja volt már. Állandóan ez van ha közvetítőhöz megyek annyira időpazarlásnak tartom és pénzköltésnek az egészet. Nektek tapasztalat?
2015. jan. 28. 14:05
 1/2 anonim ***** válasza:
Plusz 1 felesleges kör. Közvetlenül cégekhez jelentkezz.
2015. jan. 28. 16:46
 2/2 anonim ***** válasza:

Tényleg csak időpazarlás. Ott, ahol megígérték, hogy hívnak és nem keresnek, az azt jelenti, hogy nem megbízhatóak. Az is előfordulhat, hogy futhatsz a pénzed után.

De az is lehet, hogy amig csak a cv-det látta, addig szimpi voltál neki, de élőben már más képet kapott rólad(nem voltál szimpi) Ilyenkor mondják azt, hogy persze hívnak..

2015. jan. 29. 14:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!