Munkaközvetítő irodákkal tapasztalat?
Figyelt kérdés
Bevallom sok időt és pénzt (utazás) pazaroltam már rájuk eredménytelenül. Legutóbb megpályáztam weboldalukon egy állást, behívtak az irodába kitölteni egy sablon adatlapot majd beszélgetés. 100% ig jó voltam az állásra, ráadásul csak 4 órás melóról volt szó. A hr-es meg is jegyezte hogy alkalmas lennék rá és ezért is hívott be, kiemelt az önéletrajzomból dolgokat szóval elolvasta. Azt mondta egy hét és keres. És itt megállt a tudomány, ez 1 hónapja volt már. Állandóan ez van ha közvetítőhöz megyek annyira időpazarlásnak tartom és pénzköltésnek az egészet. Nektek tapasztalat?2015. jan. 28. 14:05
1/2 anonim válasza:
Plusz 1 felesleges kör. Közvetlenül cégekhez jelentkezz.
2/2 anonim válasza:
Tényleg csak időpazarlás. Ott, ahol megígérték, hogy hívnak és nem keresnek, az azt jelenti, hogy nem megbízhatóak. Az is előfordulhat, hogy futhatsz a pénzed után.
De az is lehet, hogy amig csak a cv-det látta, addig szimpi voltál neki, de élőben már más képet kapott rólad(nem voltál szimpi) Ilyenkor mondják azt, hogy persze hívnak..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!